Slik fotograferer du en hawaiisk ferie

 

1.

Det finnes mange typer innkvartering på alle øyene, fra utsøkte og dyre feriestedene til rimelige condos og leiligheter. Uansett hvor du bor, sjekk ut fasilitetene på de store feriestedene. Mens du ikke kan bruke bassengene, tilbyr mange dagers bruk av sine spa, og restaurantene er åpne for alle. Du kan snorkle og svømme på enhver strand i Hawaii; det er loven. Disse feriestedene har vakre hager, og du kan få noen flotte bilder av folk i lobbyene og på eiendommen. Hvis du bor på et av disse feriestedene, ikke glem å sjekke ut de andre i nærheten.

2.

Å være på stranden med et kamera betyr å rengjøre kameraet hver dag. Sand blir overalt. Rengjør utsiden av kameraet med en kameratøy eller et rent håndkle fra hotellet. Hvis du har et speilreflekskamera, vil du fjerne linsen og rengjøre speilet og baksiden av objektivet hver dag. Du bytter ikke linser, sand ser ut til å komme overalt. Bruk hermetisert luft til å rengjøre støv av forsiden og baksiden av hvert objektiv og speilet. Hvis noen av glasselementene er flekkete, rengjør dem med linsevev og rengjøringsvann fra kameralinsen. Følg alltid produsentens instruksjoner. Mens du er på stranden, hold kameraet i posen når du ikke bruker den, og beskytt den mot varme så godt du kan. Prøv å ta bilder i begynnelsen og slutten av hver dag når solen er ikke så sterk. Prøv også å ha et motiv i bildet ditt i tillegg til solnedgangen for å gjøre det mer visuelt spennende.

3.

Ta en tur til jungelen øya. De fleste av feriestedene ligger på ørkenen (eller den tørre) siden av øya. Det er det samme for alle øyene. Hver øy har unike geografiske trekk som Io Needle på Maui, Waimea Canyon ('Grand Canyon of the Stillehavet ') på Kauai eller de levende vulkaner på' Big Island '(Hawaii).

4.

Besøk en vulkan. Alle øyene er vulkanske. 'Big Island' besøker Volcanoes National Park og ser en levende vulkan og lavastrøm. På Maui kan du besøke Haleakala National Park, som er sett på bildet fra en båt. En favoritt ting å gjøre i Maui er å se Hale akala ved soloppgang. Du kan ta fotturer og hesteridning gjennom kratrene som ser nesten ut som kratre på månen. Du kan også leie sykler på veien, og mange liker å sykle ned fra toppmøtet.

5.

Få en konvertibel. De er morsomme å kjøre og været er perfekt. I tillegg kan du få flotte bilder fra bilen. Det er noen scener på veien til Hanna og andre jungelstasjoner der du ikke kan stoppe, men du kan sakte nok til å ta et bilde fra konvertibelen.

6.

Hagen og trær på øyene er fantastiske. Du vil se veldig store versjoner av det du vokser hjemme som innendørs kremplanter. Vannliljer, sukkerrørfelt og gigantiske banyan-trær er bare noen få ting du vil møte under en uformell kjøretur.

Ta minst en hvalfangst eller dolphin-turen . Prøv å ta en som inkluderer snorkling. Turistinformasjonen vil fortelle deg at pukkelhvalene er i bukta mellom Maui og Molokai mellom november og april. Det kan være sant, men den beste tiden å se hvalene er fra januar til mars. Du trenger virkelig et kamera med et langt objektiv for å fotografere dem hvis du ser dem. Spinner Dolphins er alltid rundt, som er gigantiske havskilpadder. De er morsomme å fotografere og snorkle med. De er vennlige, men også villige, så hold hendene dine for nært.

Tips og advarsler

  • Rengjør alltid kameraet ditt etter at du er stranden eller på en båt.
  • Hawaii er dyrt, sørg for at du tar med nok av mediekort og batteriladeren.
  • Invester i takfiltre for kameralinsene dine for å beskytte dem mot elementene .
  • Ikke få saltvann på kameralinsen. Hvis du gjør det, må du straks rengjøre med linsevev og linser.
  • Jeg møtte en gang en mann som jobbet i en offentlig hage i Maui, som var opprinnelig fra Pennsylvania, og jeg spurte ham hvordan det var å bo på Maui. Han svarte rolig, 'sitt paradis, akkurat som de sier.' Det er grunnen til at folk smiler det hele tiden, bare se deg rundt. Hawaii er et av de vakreste stedene på jorden - og har virkelig det beste været - Det er veldig konsistent på grunn av nærhet til ekvator, men det er fortsatt sesonger. Enda viktigere, hver øya har sin ørkenside og jungelsiden. Sørg for at du forsker på Internett før du bestemmer deg for hvor du skal dra og hvor å holde seg i Hawaii. Hawaii har sine egne utfordringer for fotografen. Hver strand og fjell er så vakker, det er et ønske om å stoppe ved hver tur for å ta bilder - så bare slapp av i Aloha-ånden og følg disse praktiske tipsene for å ta noen flotte bilder.