Slik markedsfører og selger bilder og kunstverk på RedBubble

 

1.

Lag din gratis konto. Nettstedet har en lett å følge registreringsprosedyre. Du kan redigere profilen din og legge til et bilde og en beskrivelse av deg selv. RedBubble tilbyr e-post mellom medlemmer og lar deg legge til favoritter og legge igjen kommentarer. Det har ikke et vurderingssystem som eHow.

2.

Når du har opprettet en gratis konto, gå til MY BUBBLE for å begynne å legge til bilder. Det du kan produsere fra kunstverket, er avhengig av bildetes oppløsning. Kortbilder skal være 1300 med 900 piksler (1 megapiksel). Utskriftsbilder må være minst 1800 med 1260 piksler (2,5 megapiksler). Store utskrifter, plakater og T-skjorter har alle forskjellige størrelseskrav. Bare klikk på UPLOAD for å søke etter og laste opp bildet ditt.

3.

Bla gjennom og velg bildet ditt. Når du har lagt til bildet, legger du til en TEKST-tittel og litt informasjon om kunstverket. Hvor det ble fotografert, hva det er et bilde av og hvilken som helst informasjon som kan være relevant for å sette pris på bildet. Legg også til søkeord som gjør at folk kan finne kunstverket ditt når de søker på nettstedet. Bruk så mange søkeord som du kan tenke på.

4.

Klikk på GJØR DETTE ARBEIDET TILGJENGELIG FOR KJØP. Dette vil åpne opp alle kjøpsmulighetene. Husk å sjekke størrelseskravene før du velger en bestemt kategori. Også juster markeringen til det du vil få fra salget av hvert brikke. Høyere markeringer gir mer avkastning for hvert salg, men kan begrense publikum.

5.

Når arbeidet ditt er lagt til, vil du se det på hjemmesiden din med riktig prisvisning som vises av ditt arbeid. Folk kan nå søke etter det og kjøpe det direkte fra RedBubble.

6.

Som et hvilket som helst nettside må du markedsføre arbeidet ditt for at det skal ses. RedBubble gir mange markedsføringsverktøy. Den gir deg koder for visning av bildene dine i en java-applet, som et banner og en rekke andre markedsføringsverktøy for nettstedet. Ikke glem å bruke Google Bookmarks, DIGG, Facebook og andre sosiale nettverkstjenester for å markedsføre materialene dine.

Tips og advarsler

  • Sjekk nettsiden ' s FAQs for å forstå oppløsningskravene for bildene dine.
  • Hvis du sender ikke-fotografisk kunst, må du sørge for at skanneoppløsningen din genererer den nødvendige bildeløsningen for kunstverket ditt.
  • Dette Nettstedet er ikke for familiefotografier; Kodak Gallery og andre tjener det formålet; Dette er for kunstnerisk arbeid.
  • JPEG-bilder kan lastes ned fra nettstedet; bruk et vannmerke om ønskelig for å beskytte bildene dine.
  • Et spørsmål fra et eHow-medlem fører meg til en virkelig unik nettside for fotografer og kunstnere. RedBubble er et sosialt nettverk med en hensikt som eHow, med unntak av det som målrettet er illustratører, kunstnere og fotografer som ønsker å markedsføre deres kunstverk som utskrifter, plakater, kort eller T-skjorter. Ethvert fotodelingsområde, som Kodak Gallery, lar deg lage trykk, T-skjorter og krus og la publikum kjøpe dem. RedBubble er annerledes ved at den lar deg vise arbeidet ditt online og selge det med en innebygd markering. Nettstedet tjener penger ved å selge ting og du får betalt markeringen din via PayPal - og akkurat som med eHow - registreringen er gratis. Selv om du trenger å gjøre din egen markedsføring, leverer RedBubble mange markedsføringsverktøy for deg å bruke på nettstedet ditt. La oss se på hvor enkelt det er å selge arbeidet ditt online hos RedBubble.