Homesteading i Ohio

 

Definisjon

Ingen juridisk eller kulturell definisjon for homesteading eksisterer. Ifølge artikkelen 'En introduksjon til homesteading', publisert på nettstedet, blir Rik langsomt, en felles definisjon er å leve fra landet ditt og være så selvforsynt som mulig. Noen Ohio-homesteaders har små gårder mens andre lever av produkter av en hektar land.

Juridisk

I Ohio beskytter Homestead-fritakelsen noen homestads fra visse skatteforpliktelser. Ohio Homestead-fritak er mest fordelaktig for de som er eldre eller funksjonshemmede. Homestead-unntaket er imidlertid kun gjeldende for hjemstedet og opp til 1 hektar med omliggende land.

Ressurser

På grunn av den sterke Amish-befolkningen i Ohio er det mange ressurser for både begynnende og erfarne homesteaders . Lehman 's, en av de største leverandørene av homesteading produkter og rekvisita, ligger i Kidron, Ohio. Amish Heartland magazine, publisert i Ohio, fokuserer på mange fag som er relevante for homesteaders. Små bønder i Ohio utnytter generasjoner av tradisjoner. Selv om homesteading betyr forskjellige ting for forskjellige mennesker, refererer begrepet generelt til personer som lever utenom deres eiendom frugalt. Hvis du er interessert i homesteading, er mange ressurser tilgjengelige, men du bør også gjøre deg kjent med lover som styrer homesteading i Ohio i dag.