Hvordan tegne med trekull

 

1.

Tegn veldig løst. Kull utviser ikke detaljerte detaljer i minuttet. Det er mest vellykket når du produserer store, brede, feiefrie slag. Stilen er veldig uhindret.

2.

Bruk stort papir. Det er viktig at du har nok plass til de store og brede strøkene som kreves når du tegner med trekull. Du trenger nok plass til å stå tilbake og bruke hele armen til slag.

3.

Bland med fingeren. Søm linjene som gjøres av trekullet med fingertuppene i stedet for en blandingstub, noe som ikke medfører dimensjon eller dybde i tegningen. Bland noen områder mer enn andre for å skape interesse.

4.

Korrekte feil med en støv eller pensel. Kullkorn er så løs at de sitter på toppen av papiret i stedet for å bli gnidd. Før du blander, fjern kull fra papiret ved å støv det av med en stor børste.

5.

Legg til høydepunkter eller fjern kull fra steder med en kittgummi. En putty viskelær kan fjerne kull og legge høydepunkter til bildet ditt. Et fuktig stykke brød som støper inn i en ball gjør også trikset.

6.

Sett det endelige bildet med et fikseringsverktøy. Trekull beveger seg veldig lett, så et siste bilde må sprøytes hvis du ønsker å beholde det. Bruk spray lim spesielt for kunstverk. Overvei veldig billig aerosol hårspray eller skummet melk, som er best for miljøet.

Tips og advarsler

  • Øv en uhemmet stil ved å tegne med øynene dine på emnet i stedet for papiret.
  • Øv på tegning med løse slag ved å bruke en lang kullpinne minst en fot i lengden.
  • Bruken av kull som kunstneres medium har utviklet seg gjennom årene fra å bli brukt i grotte malerier til under tegning av fresker til tegneserier. Prinsippene for bruk av trekull er mye forskjellige enn å bruke blyanter, blekk og de fleste andre medier, noe som gjør at det er et flott verktøy for å lære å tegne.