Hvordan være morsomt uten å telle vitser

 

1.

Gjør deg glad i deg selv. Snakk om dine egne mangler på en humoristisk måte. Du kan være morsom uten å skade noen menneskers følelser. Selv-avskrekkende humor er en fin måte å være morsom uten å fortelle vitser.

2.

Fortell morsomme historier. Gjør det mest dagligdagse historie morsom ved å injisere humor. Overdrive øyeblikkelige detaljer. En kjedelig tur til matbutikken kan gjøres morsomt ved å understreke de mest latterlige delene av historien.

3.

Injiser Quips inn i din daglige tale. Det er ok, men det er best å bruke mindre kjent materiale. Når du tar med materiale som filmlinjer og en-liners fra stand-up-komikere, er det best å bruke mindre kjent materiale.

4.

Bruk fysisk humor. Pratfalls, rekvisitter og overdrevet kroppsspråk er alle humoristiske når de brukes riktig. Visuelle hjelpemidler gir et varig inntrykk på folks sinn.

Tips og advarsler

  • Ikke ty til å peke på feilene i andre for å tegne en latter Selv om det er ment å være morsomt, vil du ende opp med å skade andres følelser fremfor å være humoristisk.
  • Ikke bruk lånte quips eller historier. Noen ganger kan folk kanskje tenke deg Det er ikke morsomt på egen hånd. Utvikle din egen stil og humor.
  • Alle elsker en god vits. Men det er mer å humor enn slaglinjer. Hvis du 'kan finne humor i enhver situasjon eller den humoristiske siden av dine egne feil, kan du få folk til å le. Så kaste jokeboken, utvikle andre områder av humor og la dem rulle i gangene.