Slik skriver du inn Threadless.com T-skjorte Designkonkurranser

 

1.

Last ned en trådløs skjortemal ut fra 'Trådløs' nettsiden. Denne malen hjelper deg med å arrangere design på en T-skjorteform og forberede designet ditt til innsending.

Design skjorten din i et vektorprogram, for eksempel Adobe Illustrator. Du kan tegne ditt design i programmet og deretter konvertere det til en vektortegning ved hjelp av 'Flatten Images' i 'Object' -menyen.

Gå til 'Delta' på 'Trådløs' nettsiden. Denne linken tillater deg å laste opp skjortedesignen din på nettet.

4.

Skriv inn ditt design for en trådløs kritikk før du sender inn skjorten din til stemmeberettiget. Ved å invitere kritikk, kan du få perspektiv på din T-skjorte-design og gjøre noen endringer for å tilpasse designen til en vinner.

5.

Overvåk 'Trådløs' nettsiden. Du vil kanskje fortelle vennene dine å gi din skjorte en høy vurdering, men du vil også svare på kommentarer som andre trådløse brukere legger på din T-skjorte-stemme side.

Hvis du liker å designe klær, test ferdigheter ved å skrive inn en 'Threadless.com' T-skjorte design konkurranse. Gjennom Trådløs kan du laste opp et design på serveren. Deretter vurderer andre web-lackies og design dreamers din T-skjorte-design. Det kan vinne deg mer enn $2000 i kontanter og premier og stolthet om å ha ditt eget design for salg på nettsiden.