Informasjon om kartskilpadder

 

Geografi

Utvalget av de forskjellige underartene av kartskildpadder strekker seg over det meste av den østlige delen av USA - fra Florida til Quebec i Canada - og så langt vest som Texas.

Funksjoner < / h2> Kartskildpadden er også kjent som 'sawback turtle' på grunn av tilstedeværelsen av en ås som strekker seg nedover midtdelen av det øvre skallet. Denne skilpadden har også sterke kjever og et stort hodet.

Identifikasjon

De fleste kvinneskartskildpaddene er større enn hannene, men hannskartskildpaddene har tykkere haler som vanligvis er lengre enn kvinnene.

Habitat

Kartet skilpadds habitat varierer med arten, men det er alltid en akvatisk, med noen som bor i dune elver, andre i sump og noen i dammer.

Morsomme fakta Den forsiktige naturen av kartskildpadden gjør det vanskelig i beste fall å nærme seg, da de vil velge steder som nedkledde trær og logger omgitt av vann som skal sitte i den varme solen. Kartskildpadden er en art av skilpadde som får navnet sitt fra de tilkoblede gule linjene på baksiden av øvre skall og kropp som minner folk om et veikart. Kartskildpadden er en sjenert reptil som raskt kommer ut i vannet hvis noen nærmer seg det.