Ulike energikilder i USA

 

Nuclear Power

Ifølge Nuclearnow.org bidrar bruken av kjernekraft i stedet for andre energikilder til å holde luften ren, bevare jordens klima, unngå grunnlaget for ozondannelse og forhindre sur regn Kjernekraft opererer under teknologi som fjerner brukbar energi fra ladede atomer. Kjernekraft er allment påberatt over hele verden som en kilde til elektrisitet.

Solkraft

Solkraft bruker energi fra solen til å skape strøm. til AEI har et gjennomsnittlig hjem mer enn nok takflate for å produsere nok solenergi til å forsyne alle sine strømbehov. Likestrøm er omgjort fra solceller til vekselstrøm, som er det som de fleste hvitevarer kjører på, slik at en husholdning for å kunne være fullt operativ på solenergi. Solpaneler sele og lagre energi fra solen til den er nødvendig for bruk. Det mest populære aspektet av denne energikilden er at det er helt fornybart og helt miljøvennlig. 2> Vindkraft Vindmøller har blitt brukt i tusenvis av år. Det var imidlertid bare i det siste tiåret at interessen var fokusert på masseproduksjon av vinddrevet energi. AEI forklarer at vindenergi er billigere enn noen annen ny elektrisk generasjon unntatt naturgass. Men fordi kostnaden for produksjon av vindkraft er så billig, har den blitt en lovende ressurs. Selv om vinden er en fornybar ressurs, er det behov for mer forskning og finansiering før energi kan bli masseproduktet fra vinden.

Vannkraft

Siden tidene til de gamle grekene har vann blitt brukt som energikilde. Naturlige fosser er selvfølgelig de mest attraktive severdighetene for vannkraftverk; Men menneskeskapte dammer har vært like vellykkede for å produsere kraft. I henhold til AEI kan en dams porte åpnes eller lukkes på kommando, avhengig av daglig bruk eller gradvis økonomisk vekst i samfunnet. Dette gir mulighet for strømmen som trengs for å svinge med etterspørselen etter den kraften. Vannkraft er den ledende kilde til fornybar energi.

Geotermisk kraft

Geotermisk energi blir hentet fra varme lagret under jordens overflate for å skape strøm. Selv om geotermisk kraft er kostnadseffektiv, pålitelig og miljøvennlig, er den største ulempen at anleggets kraftverk må være i for å trekke ut energien. Planterne må sitte nær tektoniske platen grenser, noe som gjør deres tilgjengelighet til masse produsere energi lav. Men geotermisk kraft har potensial til å bidra til å lette den globale oppvarmingen dersom den blir utbredt i stedet for fossile brensler. Elektrisitet er noe som ville være vanskelig å forestille seg å leve uten. Det kan lett tas for gitt, uten å vite hvor nøyaktig det er laget. Sannheten er at kraften kan genereres fra mange forskjellige kilder. Mange mennesker ser etter flere alternative fornybare ressurser for å produsere kraft. Ifølge Alternative Energy Institute (AEI), etter mange år med eksperimenter og forskning, har tusenvis av forskere oppdaget nye måter å produsere kraft på.