Hvordan komme i gang Tegne karikaturer

 

1.

Vær nøye med modellen din. Kom i gang ved å studere fagets mest fremtredende funksjoner, manier og uttrykk. Hvis du legger til disse korrekt, vil de fange personligheten og gjøre emnet enkelt identifiserbart.

2.

Overdrive fagets egenskaper. Hvis modellen har en stor nese eller merkelige tenner, må du trekke oppmerksomheten på disse funksjonene ved å bruke tykke fedre linjer og forvrengte størrelser og former. Kom i gang ved å tegne de mest fremtredende funksjonene først.

3.

Varier din linjetykkelse. Fordi de fleste karikaturer mangler mye skyggelegging, må du bruke linjetykkelsen for å legge til dimensjon. Bruk tykkere linjer for haken og nesen, for eksempel og mykere linjer for øynene og andre funksjoner.

Øv på å tegne forskjellige mennesker med forskjellige verktøy og stilarter. Jo mer erfaring du har, desto bedre er de tegnene du skal produsere. Hvis du bare begynner i karikaturkunst, må du regne med at det tar litt tid.

5.

Bruk god sammensetning. Hvor du plasserer karikaturene på siden, bestemmer hvordan dynamisk og interessant portretten vil se. Plasser flere figurer litt bak hverandre for å legge til dybde i bildet ditt.

Tips og advarsler

  • Vær oppmerksom på noen tilbehør eller smykker de har på dem. Legge til øredobber eller mobiltelefon kan bidra til å gi bildet ditt en personlig kvalitet.
  • Karikaturer kan kjøre gambitten fra utrolig tegneserie som nesten realistisk utseende, men de forblir en populær og lønnsom kunstform. Å lære å tegne karikaturer kan være en god hobby eller en smart karriereflyt. Her er noen tips for å komme i gang.