Har Egg Whites arbeid som hjortavstøtende?

 

Oppskrifter

Den enkleste oppskriften innebærer bare å slå noen egg i varmt vann. Du kan legge til pepper, Tabasco, hvitløk, nelliker og / eller melk til denne blandingen og la den brate en stund, da disse smaker er støtende mot hjort. De vil unngå planter med denne blandingen på dem.

Søknad

Den mest effektive metoden for påføring er å sprøyte planter og trær med blandingen. Dette vil få mest mulig ut av blandingen. Du kan også sette kopper med blandingen i dem rundt omkretsen av hagen. Du kan spray eller helles blandingen på røttene av trær for maksimal styrke. Hvis du sprayer hagen din, må du sørge for å bruke på nytt når det regner.

Betraktninger

Lukten av eggblandingen kan være spesielt støtende mot deg eller dine naboer, siden eggene til slutt vil rote. Hvis lukten blir overveldende, kan det være lurt å se på kommersiell hjortavstøtende, tilgjengelig hos maskinvareforretninger og på nettet. Hjort, selv om det er vakkert, kan skade hager og andre planter. Flere hjem rettsmidler involverer egg, som av en eller annen grunn denne lukten signalerer fare for hjort.