Hvordan lage et sett med malerier som ser butikk kjøpt

 

1.

Gjør litt forskning først for stilen du ønsker å male. Ta en titt på noen nettsteder eller butikker som selger utskrifter og samle noen bilder av de du liker å bruke som grunnlag for hva du vil gjøre selv. En flott nettside er www.art.com.

2.

Øv blandingsfarger. En Styrofoam plate er et flott element å bruke som en palett. De fleste akvarellrør settene vil ha alle de grunnleggende fargene allerede premixed; men du bør fortsatt prøve å leke med å endre dem litt. Match dem opp med ditt hjem dcor farger. De primære fargene er røde, gule og blå. Rød og gul gjør oransje; rød og blå gjør lilla; gul og blå gjør grønn. Blanding alle 3 gjør en brunaktig svart farge. Husk å prøve å legge til både hvitt og svart, for å få den skyggen du vil ha.

3.

En fin måte å dele opp malerommet ditt og hjelpe til med den visuelle appellen er for å opprette vinduspaneffekter. Prøv å legge til en linje i lys blyant 2/3 av veien nedover siden. Legg nå et par vertikale linjer. Ikke gjør dem jevnt fordelt.

Nå tar du noen av de nye fargene du blandet, fortynner dem med vannet og maler de nye kvadratiske avdelingene, hver i en annen farge. Pass på at fargene ligner hverandre og fungerer godt sammen. Akvarellen gjør det enkelt å dekke hele området på kort tid og gi et godt underlag. Det viser også ikke malingen mye.

For hvert panelområde, gå tilbake til den opprinnelige fargen, eller remix den hvis du brukte det hele, men ikke vannet den ned. Start i ett hjørne og bat siden med penselen for å lage en svamp som markering. Lag det flere ganger og arbeid deg rundt hjørnet, nedover sidene. Legg nå hvit til fargen din for å lette den opp og start i motsatt hjørne og gjør samme svamp som batting til de to ender møtes. Hvis du liker å legge til et skyggeområde, legg til noe svart i fargen din og arbeid det med å starte i ett av hjørnene. For noen av rutene kan du bare legge til svamp type skygge. Ikke gjør den samme diagonale effekten av skygge, prøv å blande den opp.

6.

For å legge til interesse for stykket, er det godt å ha et hovedfokuspunkt , for eksempel en gruppe blomster eller linjearbeid. Det kan være enkle, tynne linjer med grupper av knopper på den. Jeg liker å bruke mørkebrune eller svarte linjer; men avhengig av ditt stykke kan du også gå med grønn hvis du vil. Jeg har også en tendens til å holde fast i hvite blomster, slik at de spretter av de andre farger; men igjen kan du blande det opp slik du vil. Jeg liker også å legge til et ekstra element av bare vinranker eller linjer til lengre side av stykket, men igjen gjør hva som fungerer best for bildet ditt og husk å ha det gøy.

Har du hatt det vanskelig å finne et maleri som ser ut til å passe både stil og budsjett? Eller kanskje bare å prøve å finne stilen du liker med fargene som passer til din dcor. Med litt øvelse og moro kan du lage dine egne malerier. Med dem får du stil og fargevalg du vil. I tillegg er de kostnadseffektive. Les videre for å lære mer.