Slik legger du til detalj for din Teddy Bear Tegning

 

1.

Lag en generell oversikt før du prøver å legge til detaljer. Uten omrisset vet du ikke nøyaktig plassering for ting som øyne, nese og ører. Det mest perfekte sett med øyne eller søt knappesnese er ubrukelig hvis du må slette dem fordi de er på feil sted.

2.

Bestem deg foran at du er villig til å være fleksibel. Noen ganger virker et bilde ganske enkelt ikke slik du forutså det. Ikke la dette motvirke deg - fortsett å spille med linjer og vinkler til du finner noe som virker.

3.

Tegn detaljer i lette skisser, de vil sannsynligvis endre seg . Når du smaler ned formen som passer deg, sletter du ekstra linjer.

4.

Legg kunstneriske berører for å få personlighet til din bjørn. Pels har tekstur - gjør det bløt og slitt eller fuzzy, med et mykt utseende. Øyne ser lysere ut med en halvmåne 'skinne' på hornhinnen. Legg til små ufullkommenheter, for eksempel et haltende øre, et knust øyenbryn eller en rip i en søm. Små detaljer kan bidra til å formidle følelser og karakter i bamse tegningen.

5.

Fullfør linjene dine ved å forsiktig mørkere kantene og fjerne rester av uønskede skissemerker. Du kan lage tekstur ved å uklare linjene eller skygge visse deler av bildet.

6.

Gå tilbake fra ditt bamse bilde og se på det fra en avstand. Noen ganger kan forandringen i perspektiv gi deg oppmerksomhet på ting som trenger arbeid.

7.

Legg tegningen vekk over natten hvis du fortsatt ikke er fornøyd. Ofte et nytt perspektiv på en Ny dag er bare billetten til å forbedre kunstverket ditt.

Når du lager en kunstnerisk tegning av en bamse, er det viktig å gi personlighet og dybde til arbeidet ditt. Enten du gjør en tegneserie eller et nøye kunstverk, er det viktig å vite hvordan du legger til detaljer for din bamse tegning.