Enkel Kid Oppfinnelser

 

Inspirasjon fra hverdagen

Dessverre, når barnet ditt har å oppfinne noe, er det ingen nettsteder eller bøker som gjør prosjektet enkelt. Oppfinnelseskonvensjoner krever originale ideer som er ment å oppmuntre barnet til å bli begeistret for vitenskap og læring, mens hun forsøker å skape en fungerende oppfinnelse som vil være til nytte for andre.

For inspirasjon, bør du vurdere de tingene barnet ditt liker å gjøre. Oppfordre ham til å tenke på hvordan daglige oppgaver kan gjøres enklere. Oppfinnelser er vanligvis et resultat av at noen ønsker å gjøre hverdagen og oppgavene mer praktiske.

Kjenn dine begrensninger

La barnet ditt gjøre så mye av oppfinnelsen og planleggingen som mulig, men la henne få vite om begrensninger. Hvis hun vil oppfinne et elektrisk utstyr, men ingen av dere vet noe om elektrisitet, kan en slik oppfinnelse være vanskelig å trekke av. Hold ting enkelt for yngre barn; Når du holder oppfinnelsen innenfor ditt og barnets omfang av kunnskap, vil prosessen gå mye mer jevnt. Ikke vær redd for å utvide din kunnskapsbase og barnets, men husk alltid at enklere er bedre for disse prosjektene.

Populære sjangere

Med en oppfinnelseskonvensjon kommer mye av karakteren fra originalitet, noe som ikke har blitt oppfunnet før. Dyr, sport, hobbyer, husholdningsartikler og oppgaver er ofte hvor gode ideer kom fra. Få barnet ditt å tenke på hva som vil gjøre disse tingene enklere, mer spennende eller bare mer praktisk. Flere og flere skoler gjør oppfinnelseskonvensjoner, hvor barn må komme opp med en oppfinnelse for å presentere til sine jevnaldrende og et panel av dommere. Dette er spennende for mange barn, men mange foreldre don 't vet hvordan de skal hjelpe sine barn å skape en oppfinnelse som vil fungere og garner en god karakter på prosjektet. Forstå hva som forventes av barnet ditt og hvor du kan trekke inspirasjon vil hjelpe deg med å hjelpe barnet ditt.