Hvordan finne en Frilans fotograf for Head-Shots

 

1.

Tenk på hvem du er og hvorfor du vil ha hodeskudd. Er du i et band? Er du en komiker? Forfatter? Uansett hva som er tilfelle, prøv å finne fotografer som spesialiserer seg i ditt område. Hvis du spiller i et band, prøv å legge merke til om det er noen fotografer som besøker steder der du utfører. Sjansene er at det vil være.

2.

Hvis du finner fotografer på steder du utfører på, må du først nærme dem. Sjansen er at de allerede er kjent med deg og vil vite hvilken type arbeid du leter etter. Spør dem om de gjør hodeskudd, og hvis svaret er ja, be om å se en portefølje og deres priser.

3.

Hvis du ikke finner noen fotografer og virkelig gjør ikke vet hvor du skal begynne, legg opp en ad på Craigslist eller noe av den typen. Si nøyaktig hva det er du gjør og hva du leter etter. Du får tonnevis av svar, og noen kan ikke spesialisere seg i ditt interessepunkt. Sjekk ut svarene dine, sjekk ut prisene, og hvis noen av disse fotografene har nettsteder, som noen vil, sjekk dem også.

4.

Når du har valgt en fotograf, kle deg riktig. Fortell ham hva du går for, være seriøs, komisk, edgy, mørk eller lys. Husk dette er bildet ditt, og du må være i kontroll. På samme notat, la fotografen gi forslag og bruke sin kreativitet Tross alt er han en profesjonell på dette. Sammen kommer dere to med et fantastisk kunstverk.

Tips og advarsler

  • ALDRI spør om priser på forhånd. Ikke betal per time, men betal prosjektet hvis mulig. De fleste fotografer vil imøtekomme denne forespørselen.
  • Be om å se en portefølje. Det er mange amatører der ute, og hvis du betaler noen, burde hun ha talent.
  • Å finne en fotograf er en utrolig enkel oppgave. Bare å sette opp en ad på Craigslist vil gi mange svar. Men å finne en fotograf som spesialiserer seg på hodeskudd er litt vanskeligere, for ikke å nevne at du selvfølgelig vil være fornøyd og betale en fornuftig pris.