Hvordan finne en agent for en tegneserier

 

1.

Du må samle en portefølje og / eller ha et nettsted dedikert til ditt publiserte arbeid. Dette vil gi agenter noe å holde i sine hender, eller en kobling for å se på noe av materialet ditt.

2.

Begge disse organisasjonene har ressurser for å finne agenter for tegneserier (se Ressurser nedenfor):

Forening av amerikanske redaksjonelle tegneserier
3899 N. Front St.
Harrisburg, PA 17110
(717) 703-3069 < br />
Grafikkartister Guild
32 Broadway, Suite 1114
New York, NY 10004
(212) 791-3400

3.

Kjøp en nåværende kopi av Guide til litterære agenter. Fremhev byråene som tar på tegneserier og send forespørsler / e-post / prøvearbeid. For å gjøre det lettere for deg selv og dem, vær så snill å sende inn bare til byråer som leter etter tegneseriestilen din.

4.

Sjekk koblingene nedenfor til forskjellige byråer, inkludert Writer's Guild, som viser akkrediterte agenter som tar nye kunder. Ikke vær redd for å ta på noen av de beste tegneserieagentene, for eksempel Elaine Markson Literary Agency i New York, for eksempel.

Tips og advarsler

  • Vær forsiktig med byråer som ber om et gebyr. Agenter bør jobbe for en prosentandel av arbeidet ditt når de hjelper deg med å selge deg.
  • Som kunstner, når du er klar til å selge arbeidet ditt på markedet, er det alltid bedre hvis du allerede er kjent nok til at agenter kommer til deg i stedet for å gå til dem. Men det er en sjelden kunstner som får dette privilegiet, må resten av publikum sende materiale til mange agenter og byråer og vade gjennom mange avslagsslipp før du lander en agent som er villig til å ta en sjanse til jobben. Her er noen nyttige tips nedenfor for å få deg ledet i riktig retning. Husk, jo mer arbeid du har publisert, jo bedre sjanse en agent vil ta deg på som sin klient.