Hvordan lage West African Horn Perler

 

1.

Smøring av perlens ledning. Salve perlen ledningen er svært viktig. Hvis du ikke salver det, tar du bort fra den afrikanske essensen av perlene du skal gjøre. Du ødelegger og desecrerer også perlene i navnet på den afrikanske guddom som perlene er laget av. For å gjøre dette, bør du ta kroppen olje og blonder perle ledningen med oljen. Gni kroppsoljen mellom fingrene og spred kroppsoljen forsiktig til hver tomme av den rørformede eller lærstrålen. Dette er gjort for å legge til en behagelig duft til perlene dine. Dette er også affektivt når du er i offentlighet og møter mennesker. Den hyggelige lukten vil definitivt få oppmerksomheten sin. Nå er perle beslutningstakere som liker å bruke andre perle ledninger som streng eller halm kan gjøre det. Men hvis du bruker store, kraftige perler, så vil halskjedet snappe og du kan ende opp med å lage nye perler så fort som du gjorde de gamle. Bruk derfor rørlednings- eller lærpennekabel fordi den er mer holdbar og varer lenger. Deretter hevder du enten en vestafrikansk sjangre som du kjenner til hjertet eller undersøker den på nettet. Her er en prøve Yoruba-sjangre du kan bruke: 'Ife, Ife Ile, Ochi, Osun, Abba, Osei.' Far hersker over himlene og jorden med ild, kjærlighet og skjønnhet.

2. Velg deretter en størrelse som er behagelig for deg. Ikke velg en størrelse som kan forårsake kvelning, kvelning eller kvælning. Generelt sett er det en god Størrelsen er mellom 16 og 24 tommer.

3.

Du er klar til å plassere de vestafrikanske hornperlene på den salvede perlens ledning. Åpne pakken med Vestafrikanske Hornperler. perler kommer i en rekke farger, for eksempel rød, brun, svart og grønn. Symbolene på perlene er vanligvis hvite. Husk, i Afrika er hvit fargen på død og utgivelse. Svart er symbolet på liv og gjenfødelse. Grønn er symbolet på jorden. Selvfølgelig er rødt symbolet på lyst, fare, blod og ondskap.

Når du er ferdig, kan du prøve den nye halskjede. Lukt duften. Se hvordan det passer og hvordan det føles. Se så på deg selv i speilet. Hvis det ser så bra ut som du trodde, så er du ferdig.

Tips og advarsler

  • Fortsett å handle online og handle hvis du ikke liker Kjøper dine produkter i kunst- og håndverksbutikker.
  • Bruk tubular perlebånd i stedet for halm eller streng for et lengre varig sett med perler.
  • Bruk frisk og søt luktende kroppsolje for å unngå hud utslett.
  • Å lage perler innebærer en åndelig stemning, fordi det vil tillate deg å koble personlig, mentalt og åndelig til dine afrikanske forfedre. Disse perlene har forskjellige markeringer på dem. Hver markering gir en spesiell betydning. Tre fremoverstreker på kvinnelige figurer er tegn på fruktbarhet, mens sirkler, bindestreker, trekanter og boomerang kan bety mann, dyr eller til og med gudene. Her er hvordan du kan koble til igjen med dine forfedre ved å lage disse spesielle perlene.