Hvordan lage revet papirkollasje og mosaikk kunst

 

1.

Bruk deler av magasinet farge, hold papiret i den ene enden, med neglene dine rive papiret. Du vil legge merke til at magasinet papiret har en tendens til å rive lett i en retning og ikke like lett i den andre. Jeg foretrekker å rive papiret med kornet slik at papiret rives lett og rent. Ved å rive papiret på denne måten kan du lage en ren kant på den ene siden og en hvit kant på den andre, avhengig av hvordan du vil lagre fargen og hvordan du vil at arbeidet skal se ut, avhenger av hvilket stykke du bruker. < /p>

2.

Legging av papiret er enkelt. Begynn med å tynne ned en liten mengde hvit lim med generelt formål. Elmers lim fungerer fint. Deretter legger du et stykke lim på lerretoverflaten med en liten, billig børste, plasser stykket revet papir på limoverflaten, vask et andre lag lim på papiret. Dette vil gjøre to ting for deg, det vil bidra til å sikre det første fargelaget til lerretet ditt, samt gi det nødvendige limet til å begynne å lagre neste fargefarge.

3.

Hvis du ønsker å lage et 'malt utseende' til din collage, så anbefales det å bruke bare de revet stykkene som ikke har den hvite linjen langs kanten. Å bruke som nyanser av farge vil også bidra til å lage et blandet utseende heller enn en snitt eller mosaikkfarge. Bruke flere av de hvite kantene vil gi et mosaikkutseende til arbeidet, slik at det kan oppstå linjer mellom de revet stykkene papir. begge teknikkene tillater deg å lage forskjellige revet papirart.

4.

Illustrasjonen som vises her ser ut som om hvert stykke ble malt, men ved nærmere undersøkelse avslører du det sanne medium Ingen maling ble brukt, ingen kutting, kun håndskårne og lagdelte biter av papir og lim. Kunstneren er i hånden gjennom hele prosessen. Det er avslappende og givende arbeid og kan plukkes opp og legges ned på et øyeblikk for den travle kunstneren som blir liten til ingen tid å sitte og slappe av med sitt arbeid.

Tips og advarsler

  • Mindre lerret anbefales Flott å jobbe med
  • Bruk et bredt utvalg av magasiner for en god kilde til forskjellige fargepapir.
  • Flott måte å resirkulere
  • Hvis du velger å lage en større kunstverk, det anbefales at du bruker stretch lerret, hvis du bruker et lerretskort, vil det pleie å bøyes etter at arbeidet tørker.
  • Fine Art er opprettet ved hjelp av kunstnerens hender å rive små biter av resirkulert magasinpapir; legger brikkene med hverdags lim til lærredet du ønsker. Mange kunstnere har valgt å lage sitt arbeid i blandet medie eller collage, kunstverket som er beskrevet i denne artikkelen vil fokusere på bare å bruke håndrevne papir for å skape impressionistisk kunst som ligner på det populære franske impressionistarbeidet.