Hvordan tegne en hjerteform

 

1.

Sett opp mynten på papiret og start på høyre side (dette vil være venstre side av hjerteformen) omtrent en tredjedel av veien opp på den. Tegn rundt mynten til du har en halv sirkel i en vinkel.

Jeg brukte en rød penn til Valentinsdag, men hvis du er ny til å tegne med maler, kan du først skisse i blyant og deretter gå over den med farge.

< p> 2.

Flytt mynten over og vær forsiktig med å justere den slik at linjebredden fra forrige side ikke teller. Den vil overlappe inn i rommet under den første kurven litt, la Det begynner hvor linjene møtes og tegne rundt mynten til du kommer så langt ned på siden som du gjorde på den første kurven.

Jeg fjernet mynten for å vise hvordan begge kurvene ser sammen. hjertet er nesten ferdig. Alt du trenger nå er noen rette linjer - og en ide om hvor langt ned og hvilken vinkel du skal sette dem på.

3.

Bruke mynten som en måling, linje den opp under det laveste punktet på linjen du tegnet. Se hvor langt det er fra sentrum av hjertet til det laveste punktet på mynten. Dette gir hjertet en fin andel. Hvis du ikke har en grid linjal, bare prøv å linjere linjalen sentrert og like rett som mulig e i retning av hjertet.

Du kan tegne hjertet i en vinkel på papiret, så lærer du å rette opp ting når det ikke er rett kant på papiret i rette vinkler er en eyeball trick. Jeg ble vant til det, og en ting jeg la merke til var at jo mindre jeg tegnet ting, desto lettere var det å ordne det godt. Jeg aner ikke hvorfor, men hvis du trekker mange hjerter med denne andelen, kommer det til det punktet du kan hoppe over dette trinnet. Du vil være vant til å sette poenget så langt ned som du vil ha det for en fin andel.

Jeg trengte en linje 1 3/8 ' ned fra sentrum, og det er der jeg skal plassere punkten min for punktet i hjertet.

4.

Tegn en prikk for hjertepunktet, sentrert mellom de to sidene.

Jeg brukte en linjal for å koble sidene. Det resulterte i et hjerte, men det så stivt og unattractive fordi linjene var for rette. I blyant, fortsett og skisser de rette linjene lett. Når de var inne, var det lett å skisse igjen og gi hjertets sider en liten kurve da de møtte på det punktet.

Jeg skal tegne en tykkere linje som inkluderer mine rette linjer som en del av det for det ferdige hjertet ser du i begynnelsen av denne leksjonen. Når du er ferdig, hvis linjen din er slått av på noen måte, kan du rydde den opp ved å utvide linjen. Løs problemet og gjør linjen tykkere helt rundt for å få det til å se ut som om du ment å gjøre det.

Jeg pleier å tykke linjene på innsiden og tegne i sluttlinjene. Men hvis de endelige linjene gikk ut i stedet, kan du tykke på den måten Det er avhengig av plassen du vil at hjertet skal passe til.

Eller fyll inn senteret solidt, eller dekorér som du vil. For hjerter som ikke er utklipp, vil denne metoden gi symmetri og en god andel. Du kan variere proporsjonene senere, gjøre korte knephjerter og lange smale hjerter, og med øvelse vil du ikke trenge mynten. Men for en nybegynner er dette den beste måten å få symmetri og et godt hjerte på første forsøk!

5.

Dobling av linjen for å tykke den er den enkleste måten å rydde opp uregelmessige linjer på. Jeg bestemte meg for å gjøre min dramatisk tykkere og vise konturene. Det er lettere å tegne til høyre ved siden av en annen linje og få vinklene det samme som det er å tegne formen i utgangspunktet. Hvis du vil ha en dobbellinje som dette uten feilene, skal du pennere hele designen din og bare blekk på utsiden og innsiden av linjene etter at du har blyant dem. Deretter slette du blyantlinjene.

Du kan også fylle mellom dem hvis du bruker plakatmaling eller markører eller noe som vil kontrast, som kan se fint ut. Jeg kommer til å fylle meg solidt fordi jeg bestemmer meg for en feil, men måtene du kan pynte på er bare begrenset av fantasien din.

Ha det gøy og vis kjærligheten din!

Tips og advarsler

  • En annen måte å tegne et hjerte på er å kaste kortlager, klippe ut et hjerte, bruk det som en mal og tegne den.
  • Bruk en rekke runde objekter for å tegne hjerter av forskjellige størrelser.
  • Skiss i utryddbar blyant før du bruker blekk, maling, felttips eller fargeblyanter for å tegne den endelige versjonen. Jeg gjorde eksemplet uten, og du så resultatene, retningslinjene mine måtte dekkes opp.
  • Tegne en hjerteform mens du holder den symmetrisk og velbalansert ser enkel ut. Enhver hjemmelaget Valentine kommer til å trenge minst én, kanskje flere. Det er lett å kutte ut fra brettet papir, i hvert fall er resultatene dine det samme på begge sider. Men hvordan får du proporsjonene riktig å tegne det frihånd på noe du helst ikke vil kaste?

    Her er en metode som kan fungere selv for en nybegynner, men med praksis kan du skisse den uten mynt og få det riktig hver gang.