Slik bruker du History Brush i Photoshop

 

1.

Åpne et bilde i Photoshop. Kopier bakgrunnen og arbeidet på kopien. Dette vil bevare ditt opprinnelige bilde i tilfelle du ikke liker de endringene du har gjort.

2.

Lag effektene du vil bruke. For denne oppgaven, vil du reversere bildet ved å holde CTRL + I. Hold merke til at bildet er invertert, som det negative av et fotografi.

3.

Finn paletten Historie på høyre side av skjermen. I standardmodus er det midtfeltet, rett ved siden av fanen Handling. Når du velger fanen Historikk, ser du små miniatyrer av ditt opprinnelige bilde og den nye inverterte.

4.

Lag et øyeblikksbilde av ditt gjeldende inverterte bilde ved å høyreklikke på den tilhørende miniatyrbilden og velge 'Nytt øyeblikksbilde.'

5.

< p> Bytt ditt omvendte bilde tilbake til sin opprinnelige tilstand ved å velge 'Rediger.' Fyll ut og velg 'Historikk' i Fyll-menyen. Nå vises bildet ditt som det gjorde før endringer fant sted.

6.

Velg historisk børste på verktøylinjen. Med penselen aktiv, gå tilbake til historikkpaletten din og klikk på den lille boksen til venstre for stillbildet du tidligere har laget. Miniatyrbildet viser det omvendte bildet En liten kopi av historien Br ush vises i boksen. Nå er du klar til å ha det gøy.

Paint over bildet ditt for å avsløre det inverterte bildet under børstestrengene. Varier effekten ved å justere Opacity and Flow modusinnstillinger øverst på skjermen.

Tips og advarsler

  • Eksperimenter med andre effekter enn et invertert bilde. Du kan til og med velge forskjellige bilder, som lenge siden de er av samme størrelse og oppløsning.
  • For flere gøy, velg forskjellige effekter fra rullegardinmenyen til modusmenyen.
  • Bruk historisk børste i stedet for en hurtigmaske modus for å avsløre de lagrede øyeblikksbildeffekter.
  • Historisk børste sitter ubrukt på Adobe Photoshop? verktøylinje mesteparten av tiden, men det er praktisk når du oppretter spesial effekter eller legger dybdeskarphet til et bilde. Penselen fungerer sammen med Historiepallen.