Hvordan lage en kunstblogg for å markedsføre kunstverket ditt

 

1.

Velg en bloggtjeneste for å være vert for bloggen din, for eksempel Word Press eller Blogger. Disse tjenestene er helt gratis og tilbyr maler for å hjelpe deg med å komme i gang med designen.

2.

Opprett et brukernavn, passord og navn på bloggen din. Dette navnet vil bli innlemmet i bloggenes unike nettadresse, som vil tillate andre å navigere til nettstedet.

Etter at du har opprettet et brukernavn og passord og tittel, det er på tide å komme inn på nettstedet design. Velg en mal fra den omfattende listen over alternativer. Denne malen vil fungere som bakgrunn og struktur for hver side av bloggen din, og du trenger bare å velge den en gang. Hvis du forandrer deg senere , kan du alltid bytte den uten å endre innholdet i bloggen.

4.

Lag ditt blogginnhold, inkludert en 'Om meg' seksjon, lenkeseksjon og bilder, hvis du vil. Du kan endre layoutet til bloggen mens du legger til mer innhold.

5.

Skriv din første bloggoppføring og ta med interessante bilder av kunstverket ditt. Når du blogger, er stilen veldig uformell, så føl deg ikke presset til å skrive i akademisk eller heady tone. Klikk på 'publiser' -knappen når du er ferdig.

6.

Besøk andre kunstblogger og legg interessante kommentarer til å kjøre trafikk til bloggen din. Når du har en jevn strøm av trafikk, bør du vurdere å legge til reklame på sidene dine, noe som kan gi deg litt passiv inntekt.

Tips og advarsler

  • Be Sørg for å oppdatere bloggen din ofte, da de er mer interaktive enn tradisjonelle nettsteder.
  • Web 2.0 blir viktigere på måter vi samhandler med hverandre, så vel som på måtene vi markedsfører våre produkter. Det er viktig å utnytte disse teknologiene for best mulig å styrke ditt personlige merke. Dette kan ikke være mer sant enn når du prøver å markedsføre kunstverket ditt. Enten du er en erfaren artist eller bare starter, er det viktig å bruke alt nettverket har å tilby for å fremme arbeidet ditt. En av de enkleste måtene å gjøre det på er å starte en kunstblogg. Ikke bare er det en fri og interaktiv måte å dele med verden, du trenger ikke å være en profesjonell webutvikler for å skape en.