Slik legger du til Glitter til ansiktsmaling

 

1.

Lakk et objekt eller skapning på andres ansikt. Fullfør maleriet og legg til hva du trenger.

2.

Forbered glitterflasken. Kjøp glitter allerede i en liten plastflaske som er lett å klemme. Alternativt kan du kjøpe en shampooflaske med reisestørrelse fra din lokale apotek eller supercenter. Velg en flaske med en vri opp som en skole limflaska. Legg glitteren til den rene, tørre flasken med en trakt. Lukk lokket og sett til side.

3.

Lukk øynene. Personen som blir malt skal lukke øynene og holde dem lukket mens du bruker glitteren. Fortell ham at du vil fortelle ham når du skal åpne øynene.

4.

Hold glitterflasken spisset i en nedvinkel og klem flaskeskytningen glitter på mottakerens ansikt. Begynn med korte hurtige klemmer. Sjekk om det er nok glitter på maleriet. Hvis du trenger mer glitter, trykk en gang til.

Tips og advarsler

  • Velg en lyspearilisert fargelys for å dukke opp bedre på mørkere malerier. < / li>
  • Ha en andre flaske stående ved fylt med rent vann. Spray øynene hvis glitter kommer inn i dem.
  • Det er flere stadier å møte maleri. Et siste stadium innebærer å bringe skapelsen til liv. Dette gjøres ved å legge til glitter og glans til ansiktsmaleriet når den er ferdig for å legge til dimensjon og pizzaz til kunsten din. Her er trinnene for å legge til glitter til ansiktsmaling.