Slik markedsfører du kunst og håndverk med disse 5 gode tipsene

 

1.

Start en blogg. Blogging er all rasende akkurat nå, og vil være i mange år framover. En blogg er en fin måte for noen å få ordet ut om hvem de er og hva de gjør. Det er mange gratis blogging verktøy der ute som blogger, Wordpress og LiveJournal. Start bloggen din i dag og begynn å skrive til bloggen din om kunstverkene du lager. Folk som er interessert i det du gjør, vil høre fra deg, fordi du alltid er en ekspert på området.

2.

Skriv en pressemelding. Lokale aviser er alltid sultne for nyheter, spesielt om hva som skjer i samfunnet. En velskrevet pressemelding er en fin måte å få ordet ut på kunst og håndverk. Din pressemelding bør være 400 til 600 ord i lengden og svare på hvem, hva, når, hvor, hvorfor og hvordan du gjør det. Hvis du ikke er en veldig god forfatter, ikke bekymre deg, ansett en lokal videregående student som jobber på skolepapiret for å skrive det for deg. De er alltid på utkikk etter erfaring, og her går du, er den hyggelige personen du er, leverer den til dem. Når du er skrevet, send inn pressemeldingen til dine lokale aviser, og redaktører til magasiner som dekker det du prøver å selge. Ikke glem å sette bloggadressen, e-postadressen og et telefonnummer et sted i pressemeldingen, slik at leserne kan komme i kontakt med deg for å bestille produktene dine.

3.

Start et nyhetsbrev. Nå som du har en blogg satt opp, vil du fange opp informasjon fra noen og alle som besøker den. Den beste måten å gjøre det på er å starte et nyhetsbrev. Du kan enkelt sette opp dette ved å besøke feedblitz på nettet. Det er en gratis tjeneste som er enkel å bruke og implementere. Din blogg besøkende vil abonnere på nyhetsbrevet ditt ved å skrive inn sin e-postadresse. Så en gang i uken, måned etc., avhengig av hvor ofte du vil sende den, vil nyhetsbrevet bli distribuert til abonnenter. Nyhetsbrevet ditt vil inkludere ekspertinformasjonen du legger inn på bloggen din, samt et middel for leserne dine for å se de nyeste produktene dine for å kjøpe. Som nyhetsbrevet begynner å vokse, så vil salget ditt.

4.

Annonser på nettet. En brainer som du må generere enda flere besøkende på bloggen din. En god måte å gjøre dette på er å annonsere. Det beste er at det finnes en rekke nettsteder der ute der du kan annonsere gratis. Craigslist, Adpost og Indocquent.com er gode steder å starte. Annonser med den gratis versjonen først, for å bidra til å generere flere kunder før du dykker inn for å betale for det.

5.

Bygg opp Google-siderangering gjennom å utveksle lenker. Uten å gå inn i vitenskapelige detaljer, er Google-siderangering middelet til at Google og andre søkemotorer rangerer bloggen din. Jo høyere rangen din, desto nærmere toppen av søkemotorer vises bloggen din. En god måte å øke google siderangering er gjennom å bytte ut koblinger. Du vil bytte ut koblinger til nettsteder som er like i innhold til ditt, og prøver å utveksle linker som har en lik eller høyere rang enn nettstedet ditt, men utveksling med et nettsted som er lavere enn ditt, vil ikke få deg ned, du vil bare trenger flere av dem. Vi bruker LinkMarket til å utveksle lenker til vår nettside. Det er gratis service og de har over 80.000 andre nettsteder å bytte ut med.

Min kone og jeg dro til matbutikk den andre dagen. Mens hun var der og lastet opp på det vi trengte for uken, bestemte jeg meg for å besøke den lokale håndverksbutikken ved siden av. Jeg var alltid fascinert med kunst og håndverk. Evnen til å skape noe ekte ut av små stykker av tre, garn, snor, stoff, du heter det, var veldig spennende for meg. Utrolig, fordi min kreative tankegang å gjøre noe sånt, var bare ikke der.

Men det jeg har en kreativ evne til, er evnen til å finne bedre måter å annonsere, markedsføre, selge og markedsføre produkter, bedrifter og tjenester. Så en ide slo meg for å kombinere min kreative ferdighet i reklame og kampanjer, med det for de elementene i kunst og håndverk.

Hvis du lager kunst og håndverk som en måte å generere inntekt på, eller til og med som en hobby, øve du disse fem tipsene nedenfor for å øke og bygge opp kundebase.