Hvordan kle på et intervju på et kunstgalleri

 

1.

Besøk noen kunstgallerier for å se hvordan de ansatte klær. Du vil sannsynligvis merke at mange galleriassistenter og regissører kles ganske tilfeldig, ofte i jeans, men du bør kle deg for intervjuet, men gjør det på en slik måte at du blander med medarbeiderne.

2.

Se gjennom skapet ditt og tenk på din egen personlige stil. Kanskje du har en sterk følelse av farge eller en kjærlighet til skarpe linjer. I den visuelt drevne kunstverdenen er dine egne estetiske valg viktig, så sørg for å uttrykke deg selv med klærne.

Når du har valgt en vinnende antrekk, men gjør det med reserve. En smart veske, funky armbånd eller morder sko er nok til å gjøre en flott uttalelse.

4.

Gå med tillit. Ikke bare betyr dette at du burde føle deg bra i hva du har på deg, men du bør kunne bevege seg komfortabelt i den. Du vet aldri om intervjueren din vil ta deg med på en omvisning i rommet eller jage over til kaffebaren en blokk ned for samtalen.

5.

Hold merke opp rutinemessig enkel. Selv om dette er et kreativt felt, vil du fortsatt ha oppmerksomheten til deg og hva du må si, ikke på din brannmotor, rød leppestift.

Når du intervjuer for en jobb hos et stort selskap, advokatfirma eller finansbyrå, er det en kjent standard for kjole. Sporting din beste marine dress, knapp ned skjorte og fornuftige sko, du projiserer en profesjonell, satt sammen og modent bilde som passer til bedriftskulturen til disse organisasjonene. Men i den kreative kunstverdenen er en marineblå drakt det siste man ville ha på et intervju med en bransje drevet av estetikk. For å projisere bildet av en kunstnerisk, men likevel klar og ansvarlig person er det viktig å gå på linjen mellom mote og profesjonalitet.