Hvordan lage din egen brosjyre seksjoner

 

1.

Åpne Microsoft Word og åpne et nytt dokument under 'Fil' -menyen.

2.

Klikk på 'Sideoppsett' fane. Finn «Sideoppsett» -delen i verktøylinjen Sideoppsett. Velg 'Orientering' og velg 'Landskap'.

3.

Klikk på 'Kolonner' under 'Sideoppsett' (under fanen 'Sideoppsett'). Velg alternativet for tre kolonner.

4.

Begynn å skrive inn teksten. Husk at fronten og baksiden av brosjyren skal være på samme side. De to første kolonnene skal ha informasjon som telefonnumre eller sitater om virksomheten din, mens den tredje kolonnen skal inneholde tittelen og det primære bildet. Ikke la innholdet til denne første siden spilles over i kolonner på side to. Den andre siden av Word-dokumentet vil være innsiden av brosjyren.

5.

Sett inn et bilde hvor som helst på siden mens du skriver inn teksten. Klikk en gang med musen for å sette markøren på innsettingspunktet. Klikk på 'Sett inn' -fanen og finn 'Illustrasjon' -delen i verktøylinjen. Klikk på enten 'Bilde' eller 'Clipart', avhengig av om du har egne bilder å bruke i brosjyren. Bruk Utforsker-vinduet som kommer opp for å navigere til bildet du vil ha. Velg bildet og klikk på 'Sett inn'. Juster hvordan bildet interagerer med teksten ved å sørge for at bildet er valgt i Word-dokumentet, klikk på 'Format' -fanen, finn 'Ordne' -delen i verktøylinjen, og velg ønsket plassering og tekstinnpakning.

6.

Lagre arbeidet ditt og skriv ut brosjyren din.

Tips og advarsler

  • Hvis du vil ha din Brosjyren skal vises mer profesjonell, lagre Word-filen på en stasjon eller en CD og ta den til en trykkeri. Du kan velge mye høyere kvalitet papir og utskriftsalternativer der som vil øke brosjyrens appell uten å endre innholdet ditt.
  • Microsoft Word har en rekke brosjyremaler tilgjengelig hvis du ikke er sikker hvordan du vil ha brosjyre-seksjoner satt opp. For å få tilgang til maler, åpne Word og klikk 'File'. Velg 'Ny'. Velg 'Brosjyrer,' velg hvilken mal du vil, og godta lisensavtalen. Deretter klikker du på 'Last ned.' Malen vil ha forhåndsformaterte seksjoner der du kan dumpe innhold. Maler er tilgjengelige for både bi-fold og tri-fold brosjyre seksjoner.
  • Forretningsmenn tilbyr fortsatt kopi av brosjyrer til kunder fordi de er nyttige selv i fravær av teknologier. Disse brosjyrene fungerer som fysiske verktøy som hjelper en klient til å huske data virksomheten ønsker å dele. Du kan opprette dine egne brosjyre-seksjoner (sider) ved hjelp av Microsoft Word. Dette kan bidra til å redusere markedsføringskostnadene. Med godt innhold og klare bilder kan brosjyrksidene du lager deg, ikke skiller seg fra sider fra et profesjonelt grafisk designfirma.