Hvordan male Wild Birds

 

1.

Finn et emne å male. Med mindre de er døde eller sover, vinner de fleste fugler ikke å holde seg stille for en portrett, så du kan bedre se etter bilder av ville fugler på nettet og i bøker og magasiner. Du kan finne disse bildene ved å besøke ditt lokale bibliotek, eller ved å skrive 'ville fugler' inn i din søkemotor. Alternativt, hvis du er heldig nok til å bo i et område der fugler ofte er tilgjengelige for visning, ta et kamera ute og ta bilder selv. Du vil ha et bilde med høy oppløsning, godt opplyst og relativt stor.

2.

Tegn et enkelt rutenett over fotografiet du tegner fra, deler bildet inn i 6 til 10 like deler. Dette rutenettet vil hjelpe deg å tegne oppsettet av det du ser på bildet på lerretet. Deretter tegner du på lerretet et rutenett som tilsvarer rutenettet du tok på bildet.

3.

Tegn fuglens disposisjon og den grunnleggende fjærstrukturen på lerretet ved å bruke rutenettet. Tegn hva du ser i hver boks. Gitterets punkt er å bryte fotografens struktur i små, lette å reprodusere deler. Ikke tegne detaljer eller teksturer --- bare tegne de mest grunnleggende formene av hver form eller figur i bildet. Du vil også ta hensyn til bakgrunnen. Ville fugler er vanligvis funnet i naturen, ikke fugl bur. Trekk fuglens naturlige habitat, som du ser det på bildet.

4.

Lakk fuglens grunnfarge, fyll inn konturen du trakk i trinn 3. Mal opp direkte over rutenettet. Noen vilde fugler, som eagler, ugler og høner, er kamuflevert for å blande seg med omgivelsene. Dette betyr at deres fjær generelt vil være brun, grå og krem. Andre fuglearter, som de som finnes i tropiske klimaer, vises i lyse, flamboyante farger som rød, oransje, gul, grønn og blå. Unngå å legge til detaljer med det første laget av maling; bare maling disse basene farger som de vises på fuglen. Bruk en stor til middels rund eller flat pensel. Legg til et flatt lag med maling i bakgrunnen. Ikke legg til detaljer, høydepunkter eller skygger. På dette tidspunktet, må du bare male det flate laget av grønn, brun eller blå som du ser dem på fotografens bakgrunn.

p> Lakk noen av detaljene på fuglene, over basisfargen du brukte i trinn 4. Bruk en mindre rund pensel. Disse detaljene bør ikke være de mest små detaljene, men de større, mer signifikante detaljer som stor striping på fuglens vinger, fuglens øyne og store skygger og høydepunkter.

6.

Lakk noen av de mindre detaljene på fuglene, for eksempel linjene med individuelle fjær, mindre høydepunkter og skygger, og de små neseborene i nebbene. Bruk en liten rund pensel for dette trinnet. Sett øynene dine frem og tilbake mellom fotografiet og maleriet for å kontrollere nøyaktigheten av maleriet. Sammenlign fargene i maleriet til fargene på bildet, og også figurene.

Birds aren er ikke de enkleste fagene å male. De har ofte komplekse fjærarrangementer og design som er vanskelige å reprodusere nøyaktig. Imidlertid, som et annet emne, er det en oppgave å male dem realistiske selv for relativt uerfarne artister, ved å bryte ned fuglene i håndterbare stykker. Når du trener med å male viltfugler, vil du finne deg selv vant til å reprodusere sine små detaljerte kropper.