Slik publiserer du reisebilder

 

1.

Fremgangsmåte for publisering:

1.Lok publikasjoner i ditt interessepunkt. De beste ressursene er bøker som Fotografens marked.

2.

2.Researchpublikasjoner av interesse. Studier tilbake problemer for å få en ide om fotografens retningslinjer for de publikasjoner.

3.

3.Evaluer dine kvalifikasjoner for å nærme publikasjonen. Spør deg selv disse spørsmålene om arbeidet ditt.
a. Bildene dine deler en tilsvarende teknisk kvalitet med de som faktisk er publisert i magasinet?
b. Er du forberedt med riktig utstyr og belysningsteknikker?
c. Har du relevant emne Materiell i porteføljen din?

4.

4.Følg markedet med hensikten å selge bildene dine. Skyt praksisoppgaver, gå på intervjuer, send selvfremmende kampanjer, og hold kontakten med redaktører. Hvis ting ikke klikker, finn ut hvorfor og ta skritt for å rette dem.

Tips og advarsler

  • En oppgave er ikke alltid nødvendig for å selge reisebilder . Opprinnelig et testbilde, jeg forventet ikke å selge, men det har allerede passert tusen dollar mark i salget. Også bedre bilder blir resultatet når du skyter noe som interesserer deg. Hvis det beveger deg, skyt det!
  • Det er noen fakta å se på først. Først av alt blir det meste av reisefotograferingen gjort av frilansere. Dette betyr at du kan gjøre det på heltid eller deltid. For det andre er det virkelig jobber der ute - husk at det er mye mer enn de blanke reisemagasinene. For det tredje, for å bli profesjonell - du må jobbe veldig hardt og produsere gode salgbare bilder.