Vitenskapsutstyr for barn

 

Mikroskop

En av de første delene av vitenskapelig utstyr som de fleste barna vil eie er et mikroskop. Dette optiske apparatet lar barna dine se verdens underverker som ikke er synlige med det blotte øye. Et mikroskop kommer med eksempler på lysbilder for barnet ditt for å se og tømme lysbilder slik at de kan finne og bruke sine egne. Dette utstyret kan være grunnlaget som gnister mange fremtidige kjemikere, biologer, leger og medisinske forskere.

Teleskop

Et teleskop er utstyret for å se de virkelig store tingene i livet, som universet. Barna dine kan tilbringe timer på å se på månen, stjerner og andre planeter. Dette vil gi noe ungt sinn et hopp på å forstå solsystemet, stjernekonstellasjoner og kanskje til og med få et glimt av en fallende stjerne. Dette kan bare være hvordan astronautene startet på sin vitenskapelige reise.

Bøker

Vitenskapsutstyr for barn kan også komme i form av bøker. 'Everything Kid's Science Experiment Book' vil lede barna dine i alle slags trygge eksperimenter med ting som finnes rundt huset. De kan gjøre eksperimenter som måler tyngdekraften, flytvann og mange andre unge hjernen utfordrende oppgaver alt i vitenskapens navn 'Science in Seconds for Kids' tilbyr mer enn 100 raske og interessante eksperimenter som kan gjøres om 10 minutter eller mindre.

Metalldetektor

En metalldetektor er ikke bare for å treasure jakt, barnet ditt vil lære om forskjellige metaller og hvordan man gjenkjenner de forskjellige kombinasjonene. Dette utstyret er svært vitenskapelig med å gjenkjenne de ulike legeringene på en rekke dybder. Det kan også levere en dag med leting etter hele familien når du kammer stranden. Dette kan starte noe ungt sinn på vei til å bli en arkeolog.

Enkle gjenstander

Vitenskapsutstyr kan være noe så enkelt som en sommerfugl for å fange og studere ulike arter av sommerfugler i ditt område. En tom mat j Ar kan brukes til å studere ildfluene som lyser opp sommerkveldene. Et par billige kikkert for å studere fuglene i deres regionale habitater kan også gjøres under navnet vitenskap. En myr gård er en vitenskapelig studie som kan vare i flere måneder som barna ser dem grunne og tunneler seg gjennom smuss og sand. Det er mange ting for alle interesser og budsjett som kan brukes som barn 'vitenskapsutstyr. De spenner fra dyrt produsert utstyr til vanlige ting du har rundt huset. Bøker er en god kilde til vitenskapelig utstyr og bærer oppskrifter for vitenskapelig læring. barn kan også gjøre bruk av små beskjeden ting for svært store eksperimenter.