Hvordan lage vanntett kroppsmaling

 

1.

Bland 1 qt. skummet melk, 1 oz. av hydrert lime og 1/2 ts. Vann inn i en stor mikseskål. Kombiner de våte ingrediensene i den store bolle, og bland dem til de er glatte og ikke lenger skilt.

2.

Bland 1 ts. hver av pulverisert tempera-maling og maisstivelse i middels blandeskål til maisstivelsen tar opp fargen på den pulveriserte tempera-maling.

3. Legg til tempera-maling og maisstivelse til den store Blander bolle til alle ingrediensene er blandet sammen.

4.

Hell malingen i en 1-qt. beholder for bedre å holde den under påføringsprosessen.

5. Bruk antiperspirant til områder der du skal bruke maling for å gjøre malingen vanntett. Etter at malingen tørker, spray en tynn hårspray for å gjøre malingen mer vannavstøtende.

Tips og advarsler

  • For å lage flere malingsfarger, Gjenta oppskriften etter behov.
  • Unngå å bruke giftige eller lagrede maling som akryl eller latex på huden. Bruk av dem kan forårsake hudirritasjon eller kvelning.
  • Fra sine røtter i tribal design til moderne kunstutstillinger har teknikken for kroppsmaling gjort seg til vestlig kunst de siste 50 årene. I sin nåværende form, er kroppsmaling brukt mange ganger, og har blitt en måte for kunstnere å bruke kroppen som et lerret modet for fantasien. Kroppsmaleri er ikke bare for kunstneriske samfunn, men kan gjøres hjemme for å uttrykke visjonen eller bare ha det gøy å bruke et nytt medium. For å legge lang levetid til kunsten din, kan du lage vanntett kroppsmaling hjemme uten vanskeligheter.