Slik bruker du foto til å skisse Pro for å lage tegninger fra fotografier

 

1.

Åpne bildet ved å klikke på OPEN-knappen. Velg hvilken type skisse du vil ha: penn, blyant eller pastell. Du kan automatisk konvertere hele bildet eller ha det mer moro ved å 'male' bildet frihånd.

2.

Du kan skisse med opptil 15 linjer ved å justere linjeskiven og kan styre mengden detalj i skissen med presisjonsskyderen.

3.

Når du bruker frihåndsalternativet, kan du justere børstestørrelsen og begynne å male bildet. Denne metoden gjør at brukeren kan eliminere deler av originalen ved ikke å male i det området.

4.

Legg merke til at ved å skissere denne frihånden, har jeg fjernet distraheringslinjen i bakgrunnen . Innen få sekunder har vi en blyantskisse. Lagre skissen til en fil. Du kan senere redigere skissen ved hjelp av redigeringsverktøyene etter at den er lagret.

5.

Denne skissen ble laget ved hjelp av pastellalternativet. Legg merke til at vi også har endret presisjonen og linjene som endrer tegningenes natur.

6.

Du kan også legge til en bakgrunn i skissen og importere din egen bakgrunn fra eksisterende JPEG eller BMP-filer.

7. Når du har fullført og lagret skissen, klikker du på EDIT / PRINT-funksjonen. Dette åpner et fullverdig bilderedigeringsprogram. Du kan endre farger, bakgrunner, legge til tekst og til og med endre skråskjæringen. Du kan også legge til grenser og andre former.

Tips og advarsler

  • Dette er et freeware produkt, så hvis du liker det og bruker det, vennligst send en liten donasjon til utvikleren.
  • Dette er et fullt funksjonsprogram, så ha det gøy å utforske alle funksjonene.
  • Noen fotografer, som meg, er virkelig frustrert kunstnere. Jeg kan ikke tegne, det er trolig det som førte meg til en levetid for fotografering og grafikk. Men takket være miraklet av dataprogrammer kan jeg nå late som de beste. Det er et pent program , Foto til Sketch Pro, som lar deg ta et JPEG eller BMP bilde og konvertere det til en penn, blyant eller pastell tegning. Skriv ut resultatet på høy kvalitet sengetøy og overbevise vennene dine om at du faktisk har noe talent! Du kan laste ned dette gratis søknad på linken under.