Slik lager du bilder fra dine originale fotografier ved hjelp av datamaskinen

 

1.

Start med en av dine egne nedlastede fotografier enten fra en skanner eller fra et digitalkamera.

2.

Ved å bruke et bilde program (jeg brukte den eldre versjonen Adobe PhotoDeluxe Business Edition 1.0) du kan endre et fotografi til et kunstverk. I dette trinnet åpnet jeg mitt originale fisketankbilde ved å klikke på GET u0026 amp; FIX PHOTO og klikk deretter på GET PHOTO, klikk deretter OPEN FILE og velg bildet ditt (pluss en annen hvis holdfilen din er tom for å hjelpe deg med å lagre filene dine på ventemenyen) Etter å ha lagret den i venteplaatsen og ved å åpne ADVANCED-funksjonen På øverste venstre meny klikket jeg på EFFEKTER og deretter på SPESIELLE VIRKNINGER, og deretter klikket på ELEGANT og deretter klikket på CRACKLE for å bruke sprekkingseffekten på bildet mitt. Deretter klikket jeg på Verktøy-menyen øverst i programmet og klikket på TEXT for å legge til navnet mitt på stykket. Etter å ha valgt størrelse, farge, skrift og ordlyd, plasserte jeg den på kunstverket. (følg det samme trinnet for hvert kunstverk du gjør for å signere ditt stykke). Så gikk jeg tilbake til AVANSERT meny da til TOOLS og STØRRELSE for å endre størrelsen på bildet til omtrent 8x10. Da åpnet jeg et nytt bilde fra ventemenyen og klikket på SEND OG SAVE for å først lagre crackle effect-bildet til ventemenyen. Når det ble lagret under navnet crackle, åpnet jeg det igjen og klikket SEND OG SAVE igjen og deretter klikket på TO DISK og klikkte på EXPORT og klikkte deretter 1 EXPORT deretter på JPEG for å lagre det på harddisken i en kunstmappe for senere bruk. (du kan lagre i hvilket som helst format du liker, men jeg fant ut at jpeg fungerer fint for denne typen arbeid)

3.

Så åpnet jeg opp det opprinnelige fisketankbildet igjen og klikket på AVANSERT, klikk deretter på EFFEKTER og deretter på SPESIELLE EFFEKTER, klikk deretter på ELEGANT og klikk på SOLARIZE for å få solvarmeffekten. Da fulgte jeg de samme resizing og lagring trinnene som ovenfor for å lagre denne effekten på harddisken og til ventemenyen.

4.

Så åpnet jeg det samme originale fisketankbilaget og klikket på ADVANCED, klikket deretter på EFFEKTER og klikkte på SPESIALE EFFEKTER og klikkte på COOL-menyen, deretter klikket på CLOUD TEXTURE for å gi bildet en skytekstikk, og deretter fulgte jeg samme størrelse og lagringstrinn som ovenfor, slik at jeg kunne bruke den senere.

5.

For å få en hvit og en svart bakgrunn åpnet jeg det opprinnelige bildet igjen og klikket på AVANSERT, klikket på TOOLS og klikket deretter på ERASE og brukte slettingsverktøyet til å Slett helt bildet for å legge en hvit bakgrunn. Så fulgte jeg de samme trinnene for å lagre bildet, men jeg endret ikke størrelsen på det. Jeg har med hensikt forlatt den på sin store filstørrelse. Jeg lagret den i ventfilen under navnet på den hvite bakgrunnen og åpnet den igjen.

Etter å ha gjenåpnet filen Hvit bakgrunn, endret jeg størrelsen på ca. 10x12 og klikket på AVANSERT klikk deretter på TOOLS og klikk deretter på FARGEBYTTE for å fargelegge bakgrunnen svart og lagret denne filen til ventemenyen under svart bakgrunn. Da åpnet jeg det igjen.

Etter å ha åpnet den svarte bakgrunnen, dobbeltklikket jeg på det første originale lagrede bildet som var 8x10-størrelse og droppet det på den svarte bakgrunnen. Etter at jeg var sikker på at den var sentrert i det svarte, lagde jeg det igjen på ventfilen og harddisken. Jeg gjentok dette trinnet for hver av de tre andre bildene som er 8x10-størrelse, og gir dem en svart ramme.

8.

Så åpnet jeg den store, hvite bakgrunnen og dobbeltklikket hver svart innrammet kunstverk på den hvite bakgrunnen og ordnet dem i et stort torg, og oppmerksom på avstanden mellom hverandre for å være sikker på at alt så jevnt fordelt ut. Jeg klikket på verktøylinjen øverst på programmet og klikket deretter på TEXT. Etter å ha valgt tekststørrelsen, farge og skrifttype og ordlyd ønsket jeg at teksten ble lagt ned på det gjennomførte arbeidet, og igjen fulgt trinnene for å lagre det til både holdfilen og harddisken for fremtidig utskrift eller bruk.

< p>

Tips og advarsler

  • Eksperimenter med funksjonene i et fotoprogram, og du vil finne at du kan lage fantastiske stykker av originale kunstverk.
  • Mest bilde programmer kan du bruke filtre til en viss grad, finne en du liker og trene med den.
  • Ikke glem å signere hver av kunstbitene dine med tekstfunksjonen.
  • Kunstverk kan være dyrt, og et godt alternativ til de høye prisene er å lage din egen originale og unike kunst fra dine egne fotografier.