Cool kamera triks

  Et flott fotografi bør ligne et kunstverk. Mange profesjonelle fotografer har tatt avanserte klasser på fotograferingsteknikker og investert i dyre kameraer og utstyr. Imidlertid er mange teknikker enkle for amatørfotografen å enkelt mestre og replikere. Kameratricks kan oppnås ved hjelp av en tradisjonell film eller et digitalt kamera.

I fokus

Ved hjelp av dette trikset kan du gjøre det klare motivet skarpere mot en uklar bakgrunn. Du fanger motivet mens de beveger seg, men de vil forbli frosset og i fokus. Sett motivet i midten av bakgrunnen og flytt fysisk kameraet mens du fortsetter å sikte og fokusere på motivet. En annen måte å gjøre dette på er å ri i en bevegelig bil og ta et bilde av noen som kjører på fortauet. Hvis du fokuserer på løperen, mens du beveger deg fysisk, vil resten av bakgrunnen bli uskarpe, og løperen vil være klar og i fokus.

Strømlys

Dette er en effektpersonell som ofte bruker når du tar en bilde av en travel gate eller motorvei om natten. Velg en scene for å fotografere med lyse lys som en bergrenner. Sett kameraet på et stativ. Slå av blitsen. Sett kameraet på 'lukker' eller 'TV' -modus . Hvis du stiller det til lukkermodus, må du kontrollere at det er en lang lukkerinnstilling. Fest bildet. Bevegelsen skal bli til strømmer med sterkt lys mens resten av bakgrunnen er tydelig og fokusert.

Swirl

Dette er et annet triks som best brukes om natten mens motivet lyser med lys. Et eksempel ville være et barn på en travel fortau under et streetlight. Sett kameraet i 'lukker' eller 'TV' -modus og hold av blitsen. Fokus på motivet ved å trykke utløserknappen halvveis. Når du trykker på knappen for å ta bildet, skyver du kameraet med urviseren og deretter mot urviseren. Dette vil skape en sirkulær bevegelsesskarphet rundt emnet.