Hvordan lage et komisk kunstfrimærke på Zazzle

 

Hvordan lage et komisk kunstfrimærke på Zazzle

1.

Gå til Zazzles tilpassede frimerker-nettside (se Ressurser nedenfor). Bestem hvilke av dine tegneseriebilder som ville Lag et godt originalt frimerke. Åpne bildene i Photoshop. Pass på at bildestørrelsen ikke blir for stor til Zazzle. Dobbeltkryss avstemplestørrelser på Zazzle's s egendefinerte frimerker-side. Endre størrelsen på bildet ditt hvis det er nødvendig.

2.

Klikk på 'Opprett porto' -knappen på siden. boksen vil vises. Klikk på knappen 'Velg bilde'.

3.

En opplastingsboks vises. Klikk på 'Bla gjennom' for å få tilgang til tegneseriefiler som er lagret på Datamaskinens harddisk. Finn og velg en bildefil. Klikk på 'Velg bilde' -knappen nederst i boksen Last opp bilder.

Vær oppmerksom på at japansk kompatible bildefiler bare kan være i JPEG , GIF eller PGN-filformater. Hvis den valgte tegneseriefilen din er et annet format, går du til Photoshop og 'lagre som' et av de akseptable formatene.

4. Start-boksen vil dukke opp igjen. Du har nå muligheten til å legge til en teksttekst på designen din. For å gjøre dette, skriv inn tekst i tekstboksen. Klikk på 'Gjør det nå' -knappen.

5.

Du vil gå til en forhåndsvisningsside av stempeldesign. På denne siden er det en rekke verktøy som lar deg flytte teksten på bildet, endre størrelsen på skrifttypen, velge en ny skrift og en ny skriftfarge, eller du kan slette teksten helt.

6.

Gå til forhåndsvisning av ditt stempelbilde (klikk 'endre bilde' tekstlink). På denne forhåndsvisningssiden er det også en rekke verktøy som lar deg flytte og endre størrelsen på bildet, eller slette det helt.

7.

Klikk 'Post til salgs' knappen nederst på siden. Posten for salg til Public Marketplace-siden vil vises. Klikk på u0026 quot; Post It u0026 quot; knappen nederst på siden.

8.

Et medlemslogg vindu vil vises. Hvis du ikke allerede er medlem i Zazzle, klikker du på 'Jeg er ikke en Zazzler ennå' knappen og registrer deg.

9.

Hvis du allerede er medlem, logg inn. På dette tidspunktet vil du sette opp en offentlig galleriside, men dette er for en annen diskusjon.

Ja, det er sant. Hvis du er en tegneserier eller en annen artister, kan du nå lovlig tilpasse ditt eget ark med 41 prosent frimerker til venner, familie og potensielle kunder på flere online-tjenester, inkludert Stamps.com (opphavsmannen) og Zazzle.

Personlig porto har eksistert siden 2004. Selv om dette er et stort skritt for kunstnere og fotografer, må du være oppmerksom på at disse elektroniske tjenestene overholder posttjenestens bildestandarder. For eksempel kan du ikke opprette og markedsføre et tegneserie-stempel der Adolf Hitler og Jenna Jameson danser nakne.