Hvordan lage overskriftene

 

1.

Mange mennesker forsømmer å be om å lage overskriftene. De antar bare at de ikke kan eller deres historie ikke er nyhetsverdig. Vel, det er på tide at vi våkner og leser hvilke lokale papirer som skrives ut. Hvorfor skal andres historie gjøre overskriftene og ikke dine? Du må stille deg selv disse typer spørsmål for å få motivasjonen du trenger for å lage overskriftene.

2.

Bestem hvilke overskrifter du vil lage og hvor. Pass på at ditt valg er relevant for historien din. Med andre ord, prøv ikke å gå inn i et vinmagasin når historien handler om kjæledyr. Se i stedet på aviser og magasiner som konsentrerer seg om annet kjæledyrmateriale.

3.

Start små. Ta kontakt med dine lokale aviser og andre publikasjoner. Hvis du ikke spør, vil du aldri gjøre det. Så gå videre og gjør bena arbeidet. Send e-post og ring telefonsamtaler. Bare fordi de kan si nei, betyr det ikke at du skal vike unna. De fleste vil ønske å hjelpe deg, og hvis ingenting annet kan de gi deg et forslag om hvor du skal gå neste.

4.

Vær vedholdende og vær involvert. Gi folk beskjed om hvorfor du føler at historien din er overskriften verdig. Hvis du mislykkes en eller to ganger, prøv en annen vri. Alle elsker å se kreativitet. Ikke gi opp. Du kan også lage overskriftene.

Å lage overskrifter er noe som mange av oss drømmer om. Den gjennomsnittlige personen er imidlertid ikke en kjendis. og sannsynligvis vil ikke ha overskrifter i samme avdelinger av kjendiser. I stedet vil noen ha sine prestasjoner kjent. Det er måter å komme inn på blader eller aviser. Det kommer som regel til å være kreativ og vedvarende.