Slik flytter du enkelt eller flere objekter i Adobe Photoshop

 

1.

Åpne din flerdagsfilfil i Photoshop. Velg det første laget som har et objekt i det du vil flytte.

2.

Klikk deretter kolonnen umiddelbart til venstre for hvert lag du vil justere. Lagene vil være koblet i Photoshop og vil vise linket 'ikonet' i kolonnen ved siden av hvert lag.

3.

For å flytte flere objekter som er på koblede lag samtidig, velg Flytt-verktøyet, som ligner en pil, og bruk den til å dra objektet på ett av lagene. Hvis du trykker på en av pil opp, ned, venstre eller høyre på tastaturet, blir objektet ditt 'nudged' en piksel i retning av piltasten du trykket på.

4.

For å flytte en enkelt gjenstand, fjern koblingen av lagene dine ved å klikke på koblingsikonet ved siden av hvert lag som har en. Følg de samme trinnene som ovenfor. Lagre arbeidet ditt.

Adobe Photoshop er et allsidig fotoprogram du kan bruke til en rekke digitale bildebehandlingsbehov. Selv om det kan virke skremmende for nybegynnerbrukeren, er det enkelt å lære noen av de enkle funksjonene på individuell basis. Du vil ofte jobbe med flere lag i bildefilene dine, og du kan bruke paletten Lag for å hjelpe deg med å bygge et bilde som har flyttbare elementer.