Hvordan lage støpeplaster

 

1.

Velg først din mold, noe du vil prøve å skape ut av støpegipset ditt. Estimere hvor mye vann det vil ta for å fylle molden din, over estimering, er bedre enn undervurderer.

2.

Legg vannet i blandeskålen, sørg for at dette går inn først , ikke gipset.

3.

Med den tørre hånden dukker opp en håndfull gips og la den falle gjennom fingrene i vannet. Dette forhindrer at store klumper av gips faller inn i vannet. Fortsett å sile tørrgipset i vannet. Arbeid raskt og fordel gipset rundt overflaten jevnt. Ikke bland gipset eller forstyrr det mens du gjør dette, eller denne typen måling virker ikke. Til slutt vil du ha små 'øyer' av gips som danner over vannoverflaten. Når disse øyene holder seg på det nivået og blir fuktige og ikke synker, er dette den riktige mengden gips.

4.

Avhengig av hvor lenge du har tatt for å få gipset i vannet (ett minutt bør gjøre for en liten sats), la blandingen svelge (suge) i 1-3 minutter før blanding.
Du kan bruke hånden din, eller du kan bruke en elektrisk borer med et blandervedlegg for å blande gipset.

Batcher over 2 galloner er ikke praktisk for blanding med hendene dine. Et blanderblad festet til en 3/8 ' eller 1/2 ' elektrisk boring vil være nødvendig.

6. Når du blander med hendene, bruk alltid en lang gummihanske som er laget for materialene som brukes.
Legg hånden din flatt i bunnen av bøtte, spre fingrene, rist hånden frem og tilbake for å agitere gipset i bunnen. Bruk hånden til å flytte litt gips fra andre områder til bunnen og fortsett å riste hånden frem og tilbake.
Plaster kremer etter et visst punkt-du må blande utover dette punktet for gipset å sette riktig.
Fortsett å blande i 3 minutter.

Tips og advarsler

  • Sett en timer for blanding - du tar en sjanse når du går utover 3 minutter
  • Bruk de riktige hanskene til jobben når håndblanding er, noe slags plaster er grovt på huden din.
  • Hvordan lage støpegips