Hvordan skrive Horror Poetry

 

1.

Skriv et dikt som gir hyllest til en bestemt sjangre av sjangre. Dette gir deg et sett av konvensjoner du kan bruke. I diktet 'Slummer Party Massacre', de siste fire linjene detaljer en av de vanligste feilene i slasher horror filmer (vandrer bort alene i mørket). Her er de fire siste linjene i dette diktet:



Døren er ajar, inviterer ham innvendig

Å male veggene i rødt, < br />
Men han venter i stedet

For hver av dem skal vandre.



Denne stanza fremhever en populær sjangrescene og har et uventet rim med linjene to og tre. Hvis du kan jobbe i et rim uten å tvinge det, gjør du det. Hvis ikke, er det viktig å fange scenen.

2.

Skriv visuelt. Tenk på dine favorittskrekkfilmer når du bygger linjene i ditt dikt. Jo mer visuelt du kan gjøre horror på siden, desto bedre vil du kunne trekke leserne inn. Beskrivelse er et viktig element i horror. Beskrivelsen kan være noe utformet for å avsky leserne eller noe å sende en chill langs sine ryggrader.

3.

Berør leserne dine med visceral skriving. Horror poesi er ikke typisk intellektuell. Berør leserne på et primalt nivå ved å ta opp frykten som mange deler. Dette eksemplet, fortalt fra et synspunkt som er begravet i live, er et eksempel på visceral skrift som berører primær frykt. />


Jeg ser mørket og føler noe

Før meg, begrenser meg når jeg prøver

Å puste og innse at jeg < br />
Er begravet levende og døende

Rask



Horror er ikke pent. Bruk ordene dine til å vise dette.

Dikt med elementer av horror kan variere i gjenstand fra det overnaturlige til diktene med klassisk slasher horror. Diktene som omhandler disse emnene kan være korte eller lange, og angriper fryktelige frittstående scener eller forteller komplette historier. Dikt med skrekk som et emne kan ta på seg noen poesi stil, kan bli rhymed eller uhyre, og vil typisk gjøre bruk av litterære enheter som brukes i andre typer poesi. De eneste kriteriene for å skrive et effektivt skrekkdikt er at diktet berører mange av de samme elementene som finnes i skrekkfiksjon.