Bøker om å finne folk

  I disse dager, selv om noen ikke vil bli funnet, er utallige databaser og personopplysninger tilgjengelige for alle som ønsker å spore opp manglende personer. Men all den informasjonen er verdiløs hvis du ikke vet hvordan du skal få eller bruke den. Så om du søker etter biologiske foreldre, blir en søsken skilt ved fødselen, eller en venn fra grunnskolen, dykket inn i disse bøkene for den kunnskapen du trenger å bli satt på rett sti, og følg det helt til slutten

Finne tapte familiemedlemmer og venner

Skrevet av profesjonell slektsforsker og privat etterforsker Kathleen Hinckley, 'Locating Lost Family Members and Friends' lærer deg hvordan du kan hente viktig informasjon fra kilder som eiendomsoppføringer, velgerregistrering og skilsmisse poster. Hun berører også bruk av internettets enorme formue av biblioteker og databaser, inkludert offisielle slektsforskningssider.

'Locating Lost Family Members and Friends' er tilgjengelig fra Amazon.com.

Kathleen Hinckley
174 sider
August 1999
Betterway Bøker

Hvordan finne noen hvor som helst

'Hvordan finne noen hvor som helst' er skrevet av private etterforskere, for private etterforskere. I motsetning til familiemedlemmer og venner, går det noen ganger langt for å dekke sporene når de går i skjul, enten av juridiske årsaker eller på annen måte. Mens denne boken fokuserer på å avdekke de menneskene som ikke vil bli funnet, er teknikker og tips som tilbys her, også gjeldende for mer vanlige bruksområder.

'Hvordan finne noen hvor som helst' er tilgjengelig som begge deler en bok og CD fra PIMall.com.

Ralph Thomas
134 sider
2006
Thomas Investigative Publications

Håndboken til Internett-søkeren

Internett er et vell av informasjon, og det er nesten umulig for en person å ikke ha noen personlige opplysninger tilgjengelig på nettet, det være seg en hjemmeadresse, mobilnummer eller nåværende jobb. 'Handboken til Internett-søkeren' utstyre lesere med en forståelse av prinsippene for online sleuthing og hvordan du kan dra nytte av de virtuelle ressursene som bare er et punkt og klikk unna.

'Internet Searcher's Handbook' kan kjøpes fra Amazon.com, både brukt og nytt.

Peter Morville, Louis Rosenfeld, Joseph Janes og Graceanne Decandido
172 sider
November 1999
Neal-Schuman Publishers