Hvordan lage et fotografi, se gammelt ved hjelp av Adobe Photoshop

 

1.

Skann fotografiet, lagre det og åpne bildet i Photoshop.

2.

Hvis det er et fargebilde, gjør det et svart og hvitt bilde først ved å gå til Bilde, modus og velg gråtoner. Dette gir deg et flatt kontrast svart og hvitt fotografi.

3.

Gå tilbake til Bilde, modus, og velg deretter Duotone. Standardinnstillingen gir deg en monoton-innstilling med svart forhåndsvalgt.

4.

Endre u0026 quot; Type u0026 quot; til 'Duotone' og klikk på den svarte fargeboksen ved siden av blekk 1, for å endre den. Velg en varm brun farge, som # 714E16 eller R = 113, G = 78 og B = 22.

5.

Ved siden av blekk 2, velg en lysere, varm tone brun, for eksempel Panotone 7525 C. Klikk på OK, og deretter OK igjen.

6.

Bildet ditt trenger kanskje litt kontrast lagt til det nå. Gå til rullegardinmenyen Bilde. Velg u0026 quot; Justeringer u0026 quot; deretter 'Brightness / Contrast.'

7.

Popup-vinduet som vises, lar deg gjøre de nødvendige justeringene. Hvis bildet ditt vises for mørkt, øker du lysstyrken over '0' i trinn på 10. Hvis det ser for lys, reduser du lysstyrken under '0' i trinn på 10. Det du leter etter, er en helhetlig tonefølge, en det er ikke for lett eller for mørkt.

Neste, og i samme popup-vindu øker du kontrast over '0' i trinn på 10. Hva du leter etter her er et klart skille mellom høydepunkter og skygger. Du vil vite at sepiafotografiet ditt har god kontrast når du ser hvite høydepunkter, dype mørkebrune skygger og hver brunton i mellom.

Hvis du har et fotografi du vil gjøre, ser kunstnerisk gammelt ut, som en brun og hvit sepia duo-tone, er det enkelt å gjøre med Adobe Photoshop.