Typer Archaebacteria

 

Definisjon

Archaebakterier, nå kjent som arkaea, refererer til en gruppe mikroorganismer som lever i ekstreme miljøer som saltvann og varme kilder.

Historie

I 1776 oppdaget fysikeren Alexander Volta formasjonen av 'brennbar luft' fra innsjøer og dammer. Voltas oppdagelse fører til skillet mellom arkebakterier.
I 1990 oppdaget Carl Woese og medforskere at arkeobakterier ikke har genetiske strukturer som ligner bakterier og foreslår et nytt navn --- Archaea --- å gi en Metanogener er anaerober eller bakterier som ikke trenger oksygen for å leve. Metanogener som bor i sumpene er ansvarlige. Metanogener er en arganer som produserer metangass eller biogas. Metanogener er anaerober eller bakterier som ikke trenger oksygen for å leve. for bobleformasjoner eller den såkalte myren eller sumpen, gass.

Halofiler

Halofiler er arkeere som bor i ekstreme saltmiljøer som Dødehavet.
Potensielle bruksområder av halofile arkeastudier, ifølge til Dr. Shiladitya Dassarma fra Marine Biotech Org er 'i utviklingen av nye vaksiner og som indikatorer for miljøforhold.'

Thermoacidophiles

Termoacidophiles er arkeere som bor i ekstremt varme og sure miljøer som fjærer i Yellowstone National Park.
Bioteknologiselskaper og organisasjoner har igangsatt undersøkelser som involverer termoacidophiles i produksjon av bærekraftige produkter som biodrivstoff og bioplast. Det er tre hovedtyper av archaebacteria: methanogener, halofiler og termoacidophiles. Disse mikroorganismer regnes som de eldste livsformer på jorden som trives ved uvanlige forhold, som miljøer uten oksygen.