Slik knytter du en multifold Overhand Knot

 

1.

Lag en enkel knute med tauet på samme måte som du ville begynne å knytte skoen din.

2.

Fortsett å lage sirkler rundt tauet ditt. Når du knytter en enkel overhåndsknute, setter du bare den ene enden under den andre og trekker. I stedet for å trekke knuten fast, hold kablene rundt inntil du har fullført tre omslag.

3.

Trekk tett for å fullføre knuten. 'Loops' eller 'circles' vil samles sammen, men dette er poenget, da det vil klynge det du prøver å holde. Selv om det ikke er verdens sterkeste knute, er det flott i en klemme hvis du for eksempel binder båten din raskt.

4.

Brenn endene på tau og midten av tauet med en tenner. Dette er et valgfritt trinn som vil gjøre knuten sterkere. Smeltingen av materialene som belegger kappen vil danne et klebemiddel, som vil avkjøles og herdes. Du har nettopp lært hvordan du knytter en Multifold Overhand Knot.

Knuter er en ofte brukt, underverdi del av våre liv. Enten vi knytter skoene våre, er i Macram , elsker å fiske eller går for en merit-merke, det handler alt om knuter. En populær knute er en Multifold Overhand Knot. Her er hvordan du knytter den.