Hvordan lage metanol

 

1.

En destilleri enhet, eller fortsatt, vil være nødvendig for å holde veden som du skal bruke for å ekstrahere metanolen fra. Det skal ligne stillbilder som brukes til å lage brennevin. Det bør være et lukket system, med et sted å sette inn tre og deretter være helt lukket, med et rør for å fange den kondenserte dampen og transportere den til en separat beholder.

2.

Sett treet i enheten. Treet kan være chunked eller barbert, men jo mindre bitene av tre, jo lettere metanolen blir hentet fra den. Du må varme enheten, vanligvis ved åpen flamme. Dette vil overheate veden inne, holde den skjermet fra selve flammen, og dermed redusere muligheten for forbrenning.

3.

Metanolen vil fordampe og stige opp til toppen av Den fortsatt, der kjøligere luften vil begynne kondenseringsprosessen. Den kondenserte, flytende metanolen kommer ned i røret og inn i den separate inneslutningsenheten.

Tips og advarsler

  • Metanol kan brukes til å lage bio diesel , så vel som et tilsetningsstoff for vanlig bensin.
  • Dette er ekstremt farlige ting. Enhver åpning i dette systemet hvor som helst i nærheten av flammen som brukes til å varme opp, kan føre til en eksplosjon. Dette eksperimentet anbefales ikke for ikke-profesjonelle.
  • Metanol, eller trealkohol, er et rent brennende drivstoffadditiv, samt et effektivt løsningsmiddel. Det er ekstremt brannfarlig, så stor forsiktighet bør tas i å gjøre dette stoffet.