Hvordan holde en reise skissebok

 

1.

Lag et lite tegnesett. Start med en liten til middels skissebok (og velg en fin en, som du vil være begeistret for å jobbe med). Legg til noen av din favoritttype penn eller blyant, en liten linjal eller en rett kant og et farget element som noen markører eller et lite sett med akvareller hvis du vil.

p> Lag planen din. Har du tenkt å tegne på en side (eller noen få sider) hver dag, på hvert sted, på alle steder, eller bare når du dreper tid på transport? En plan som dette kan hjelpe, spesielt hvis du håper å fylle en hel bok under reisen. På den annen side er det selvfølgelig greit å bare jobbe med boken din når trangen slår.

3.

Tegn mye. Ikke vær for kresen om ideer, eller du kan bli lammet av tvil. Hvis du har en inspirasjon, gå med det, og gjør ditt beste for å gjøre det til et godt tillegg til boken din. Eksperimenter med en rekke stilarter. Reise gir gode muligheter for realistisk livstrekking av ting du normalt ikke ser, men dette er ikke den eneste måten å fylle en reise skissebok på. Tenk på hva overrasket eller imponert deg, og tegne det som du vil. Selv abstrakte tegninger kan være relatert til dine inntrykk. Hvis du tenker på en tegning, men ikke har tid til å fullføre det, skisser i det grunnleggende og fyll det senere.

4.

Vurder andre elementer, spesielt tekst. noen ord kan virkelig utse de inntrykkene du har tegnet, og kan være spesielt nyttig hvis du tror du kanskje glemmer hva tegningene er (eller hvis du planlegger å vise skisseboken til andre). På den annen side, for mye tekst kan noen ganger male en skissebok ned, så tenk så nøye på ordene du er inkludert som du gjør med skissene.

Når du kommer hjem, legger du til noen etterbehandlingselementer du kan tenke på. En skissebok er annerledes enn en utklippsbok, selvfølgelig, men det kan være en fin aksent å legge til noen flate suvenirer eller bilder fra turen. Du kan også bruke noen kunstmaterialer som du ikke har tilgang til mens du reiser, for eksempel for å legge til farge på bilder eller pynte dekselet.

Enten du er en erfaren artist eller ikke, kan en tur være en fin tid å komme seg rundt for å endelig komme seg rundt for å lage mye tegning. En skissebok er veldig bærbar og praktisk, og når du er ferdig, gjør du en flott unik suvenir.