Hvordan lage en fuglfell med en boks

 

1.

Klipp av grener til ønsket størrelse. Levende grener eller nylig falt grener vil være nødvendig for å få den fleksibiliteten som kreves i de to lange pinnene.

2.

Ordne de fire 2-fots lange pinnene i en firkant, ved legger to pinner parallelt med hverandre med sine ytre kanter 2 meter fra hverandre og legger de andre to pinnene på toppen av dem. Spiker stavene på plass for å lage din base.

3.

Bøy en av de fleksible grenene fra et hjørne av torget til motsatt hjørne. Ser ned fra oven, skal grenen kutte plassen i to trekanter. Hvis grenen din er mindre, sørg for at grenen er stramt, hvis den er tykk nok til å støtte en spiker uten å splitte, så kan du spike staven til basen.

4.

Gjenta trinn 3 for den andre fleksible grenen, koble de to resterende hjørnene slik at de to fleksible grener krysser i midten over kvadratbasen. Sikre de to sammen med strengen.

5.

Legg nettverket over rammen og fest det til basen ved å knytte det sammen med strengen. Slå det ned i flere steder langs hver side av torget, så vel som på toppen av 'X' i rammen.

6.

Del enden av en kvist ca 1 tommer. Sikre bærene ved å plassere stammen inne i spalten.

7. Plasser fellen hvor du ønsker å bruke den og stikk den opp ved å plassere den ene enden av den ujevne kvisten i smuss og den andre under en leppe av basen.

8. Legg forsiktig opp fellen og skyv enden av den beite kvist, som ikke har bærene mellom den første kvist og bunnen av fellen, med enden med bærene som vender inne i fellen.

9.

Vent på at en fugl forsøker å ta bærene, som vil pusse pinne og få fellen til å falle.

Jakt på spill er en populær aktivitet og kan gi deg noen deilige måltider for din innsats. En metode for jakt etter lite spill er gjennom fangst, noe som kan være effektivt for å fange fugler som fasaner. Denne enkle fellen kan opprettes ved hjelp av en tregrense og noen vanlige verktøy.