Hvordan utvikle en abstrakt tegning stil

 

1.

Begynn med å velge noen tegningsmedier. gi deg et lite budsjett og gå til en kunstbutikk. Kjøp tegningsrekvisita som appellerer til din følelse av farge eller linjevekt, eller lommeboken din. Noen virkelig fantastiske forsyninger er tilgjengelige, som enkeltblyanter som kan tegne regnbuer, veldig tynne penner, mørke svarte, silvers og nesten alle farger. Det er godt å ha en rekke vekter og farger for å eksperimentere med.

2.

Prøv materialene på papirkapir. Bli kjent med hvordan de oppfører seg. Skifter market med trykk? Kan du blande farger sammen? Hvilke materialer ser bra ut sammen? På dette stadiet spiller det ingen rolle hvilke merker du lager, bare fokus på hvordan materialene oppfører seg.

3.

Velg et godt sett med materialer fra dine kjøpte varer. < /p>

4.

Konsider noen merker du kanskje vil gjøre, prøv å legge merke til hendene dine mens du tegner. Fortsatt på papirkurven, prøv å lage noen karakterer. Er det bevegelser som appellerer til deg? Er det bevegelser som føles bra for hendene dine? Er det bevegelser som du kan gjøre veldig enkelt eller raskt eller repetitivt? Hvilke former kan du gjøre? Prøv noen rette linjer, geometriske former, enkle kurver, komplekse kurver og alt annet som som dette er en abstrakt øvelse, ikke bry deg om å prøve å tegne noe 'ekte', bare skriv det som føles fint, og bli vant til å flytte pennen (eller hvilket instrument) rundt på papiret.

5.

Start tegningen. Åpne sketchbook eller journal til den andre siden (du vil kanskje sette inn en tittelside senere) og begynne å lage merker. Det er veldig viktig å ikke bekymre deg nå om hvor bra det er. Vi skal håndtere forbedringer i litt. På dette stadiet kan du bare prøve å fylle mesteparten av en side med merker. Noen tegninger drar nytte av en liten eller engang mye negativ plass (tomt papir), og hvis du føler at tegningen blir skadet ved å legge til flere, kan du ikke stoppe. Som en nybegynner kan det være veldig gunstig å bare bli vant til materialene.

6.

Prøv å lage en tegning hver dag. For den første uken, bekymre deg ikke om hvorvidt det er bra eller ikke, bare prøv å tilbringe en anstendig tid (minst 20 minutter) tegning. Til slutt kan du bli så spent at du vil bruke mer tid, Det er bra.

7.

Vurder hver tegning når en uke har gått. Hva liker du om hver og en? Hva liker du ikke? Prøv å lage din neste tegning fra dette Hvis noen tegninger ser forhastet, kan du prøve å bremse ned. Hvis noen tegninger ser seg oppe, kan du prøve litt mer spontane tegn. Hvis noen tegninger er for fargerike, kan du prøve en enkelt fargebetegnelse. Hvis du bare hater dem, må du ikke bekymre deg. Det er verdt å gjøre noen kunststil minst 40 ganger før du gir opp på det potensialet. Jo mer du tegner, og jo mer du bygger på dine styrker visuelt, desto mer vil din abstrakte tegningsstil dukke opp. Deretter kan du tegne når som helst, hvor som helst. De lager gode gaver, og er også kilder til andre kunstneriske og ikke-kunstneriske ideer.

Tips og advarsler

  • Selv om abstrakt tegning er iboende ikke- representativt, kan det ta inspirasjon fra 'virkelige' ting. For eksempel kan en tegning påvirkes av vinranker og blomster uten å representere noen spesifikke planter.
  • Når du går videre, kan du til og med forkaste deg noen nye tegne medier. Det kan virkelig inspirere godt nytt arbeid for å få noen nye farger.
  • Det er ingenting galt med å lage dårlig kunst, bare å ha en dårlig holdning til det. Persevere og du vil finne merker du kan lage og lage flotte komposisjoner.
  • Abstrakt tegning er en praksis som mange kunstnere og kreative mennesker nyter. Det trenger ikke å være 'seriøst' arbeid, men kan være ganske tilfredsstillende og noen ganger føre til spektakulært arbeid. Å utvikle en abstrakt tegne stil kan betydelig forbedre selv representativ stilarter av kunst som det får kunstneren i kontakt med markering og farge.