Slik tilbakestiller du en TI 89 Titanium

 

1.

Trykk på 'Snd Mem' -tasten for å vise minnesskjermbildet.

2.

Trykk på 'F1' p>

3.

Trykk på navigeringstasten for å velge 'RAM' -ikonet, og velg deretter '1: All RAM' for å slette alle data og programmer fra random access memory og trykk 'Enter 'eller velg' 2: Standard 'og trykk' Enter '-tasten for å nullstille alle systemvariabler til de opprinnelige fabrikkinnstillingene. Dette bevarer eventuelle brukerdefinerte variabler, funksjoner og mapper.

4.

Trykk på navigeringstasten for å velge 'Flash ROM' -ikonet, velg deretter '1: Arkiv' og trykk 'Enter' -tasten for å slette alle data og programmer fra skrivebeskyttet minne eller velg '2: Flash Apps', og trykk deretter på 'Enter' -tasten for å slette alle applikasjoner fra Flash ROM. Velg ikonet 'Alt minne' og trykk på 'Enter' -tasten for å slette alle data, programmer og flash-programmer fra RAM og Flash ROM.

Tips og advarsler

  • For å avbryte en tilbakestilling, trykk på 'Esc' -tasten i stedet for å trykke på 'Enter' -tasten.
  • Du har kanskje brukt TI-89 Titanium graphing kalkulatoren fra Texas Instruments for en stund og gjort noen endringer i innstillingene som ikke lenger er nyttige for deg. For eksempel kan du få den til å fungere i delt skjermmodus, og nå vil du bruke fullskjermmodus, eller du vil endre hvordan grafer formateres i beregninger. Du kan tilbakestille TI-89 Titanium ved å følge noen få trinn.