Forensic Art Training

 

Beskrivelse

Rettsmedisinske spesialister kan spesialisere seg i ett av fire generelle områder innenfor feltet eller arbeide i alle spesialiteter. Kunstnere som arbeider med komposittbilder skaper skisser basert på øyevitenskapsbeskrivelser av en mistenkts ansikt og kropp. Noen artister kan tegne sammensatte skisser for hånd, mens andre bruker dataprogramvare til å lage bildene. Forensiske artister kan også jobbe med bildeendring, noe som innebærer endring av eksisterende bilder for identifikasjonsformål. Dette kan omfatte å skape bilder med aldersfremgang for barn som mangler eller endrer mistanker 'bilder for å inkludere forskjellige ansiktshår, frisyrer eller andre forklædning. Forensiske artister som spesialiserer seg på demonstrantbevis, lager visuelle bilder som brukes til presentasjon i rettssaker. Rekonstruksjons- og postmortemidentifikasjonsbilder brukes til å identifisere menneskelige rester som har blitt dårlig dekomponert. Forensiske artister kan bruke dataprogramvare til å lage tredimensjonale bilder basert på en skalleskalle. I noen tilfeller kan de bruke leire til å lage modeller.

Utdanning

Selv om det ikke er noen offisielle utdanningskrav, foretrekker mange rettshåndhevende organer å ansette rettsmedisinske kunstnere med bachelorgrad. Det finnes ingen formelle rettsmedisinske kunstprogrammer på høgskoler eller universiteter i USA, men mange rettsmedisinske kunstnere som har hovedrolle i kunst eller et tilhørende felt. Andre studerer psykologi eller rettssaker, men har også en bakgrunn i kunst.

Spesialisert trening

De fleste rettsmedisinske Kunstnere får mesteparten av trening gjennom korte, intensive kurs eller workshops etter college. Federal Bureau of Investigation tilbyr et rettsmedisinsk bildebehandlingskurs hvor mange politimyndigheter registrerer potensielle rettsmedisinere. Noen samfunnskollegier og private skoler tilbyr lignende kurs. jobbe med erfarne rettsmedisiner på en-til-en-basis og motta opplæring i ulike rettsmedisinske temaer, inkludert ansiktsanatomi og struktur, tegne ulike rase g roups; forbedrer tegningens nøyaktighet og hastighet; ansikts aldring teknikker; og blyant-skygging teknikker. I tillegg lærer rettsmedisinske aktive lytteteknikker for å hjelpe dem bedre å tolke vitnebeskrivelser og grunnleggende minneprosess, slik at de kan tegne mer informasjon fra vitner. Rettsmedisinske opplæringstilbud tilbyr vanligvis instruksjon i riktig intervjueteknikk, inkludert hvordan man intervjuer traumatiserte personer og barn; hvordan å oppdage bedrag eller falske påstander; og riktig rettssalen gjennomføre når de blir kalt til å vitne.

Sertifisering

For å finne arbeid, velger mange rettsmedisinere å fullføre opplæringen ved å motta nasjonal sertifisering i feltet. Forensic Art Certification Board, en filial av International Association for Identification (IAI), tilbyr frivillig sertifisering for rettsmedisinske kunstnere. For å bli sertifisert, må kunstnere ha minst 120 timers trening innen kompositt kunst og 120 timer i ansikts rekonstruksjon. Kandidatene må også fullføre 80 timers trening i aldersforbedring. All opplæring må skje i programmer godkjent av IAI. I tillegg må rettsmedisinere ha to års yrkeserfaring innen rettsmedisinsk kunst og fullføre en skriftlig sertifiseringseksamen.

Arbeidsmuligheter

Rettsmedisinske kunstnere som har blitt opplært riktig, kan jobbe hos rettshåndhevelsesorganer på den lokale , statlige og føderale nivåer. Mange av stillingene er deltid, så rettsmedisinske kunstnere kan jobbe for flere byråer. Det kan også være muligheter for flysikkerhet og som instruktører i rettsmedisinske opplæringskurs. Forensic artister bistår politimyndigheter i undersøkelser ved å gi håndtegnede og datamaskingenererte gjengivelser av mistænkte og ofre. Forensisk kunst lar ofte etterforskere å lage identifikasjoner som ellers ikke ville være mulig. Noen rettsmedisinske artister er politimyndigheter, mens andre er sivile som spesialiserer seg på feltet. En karriere som rettsmedisin krever kunstnerisk evne, samt bakgrunn i psykologi og undersøkende teknikker. Opplæring i feltet kombinerer instruksjon på alle tre områdene.