Forensic Poaching Prevention Methods

  Ulovlig høstede dyrelivsprodukter utgjorde tilnærmet 20 milliarder dollar i året i 2009, ifølge Laurel Neme i 'Animal Investigators.' Elementer som rhinoceros horn og hjortmusk er verdt mer enn diamanter eller edle metaller på det svarte markedet. Enhver del av en tiger er ofte verdsatt i asiatisk medisin. Selv om internasjonale lover forbyder slike ting, manglet sporbart bevis forhindret påtale. Nå eksisterer dyrelivsmedisinske teknikker for å gi uopprettelig bevis på poaching.

DNA-analyse

DNA-analyse av blod og kroppsdeler forbinder ofre til kriminalitetsscener til poachere. I Italia ble en poached wild boar knyttet til poacher ved å analysere DNA fra blod på en kniv. I India ble poachers som drepte 10 løver for sine klør plassert og dømt basert på blod funnet under poachers 'fingernails. DNA kan brukes til å spore geografisk opprinnelse av pokeelementer. Til tross for 1989-forbudet mot elfenben, blir elefanter fortsatt drept for tusks DNA fra avrikanske elefantpopulasjoner er kartlagt gjennom scat (avføring) analyse. DNA fra pofferte tusener er tilpasset DNA-poster for å spore opprinnelsen.

Teknikker for Rhino Horn Tracking

Rhinoceros horn brukes i asiatisk medisin som en aphrodisiac. Horn har blitt undersøkt for deres kjemiske fingeravtrykk. Hvert geografisk område produserer en unik kombinasjon av mineraler og sporstoffer i dyrets horn, noe som gjør at hornet kan spores tilbake til opprinnelsen. I tillegg er hornene merket med mikrochips, slik at pokehorn kan spores.

Forbedrede metoder for undersøkelse, nettverk og utdanning

Siden opprinnelsen til National Fish and Wildlife Forensics Laboratory i Ashland, Oregon i 1988, var stor Fremskritt har blitt gjort i undersøkende metoder. Det er det eneste anlegget i verden som arbeider utelukkende med dyreliv forbrytelser. Deres nettside viser publikasjoner for å hjelpe etterforskere over hele verden, gir en fjæratlas, og inneholder instruksjoner i kriminalitetssituasjonsmetoder og innsamling og forsendelse av bevis. Økt utdanning fører til større kriminalitetsløsning og forebygging. Verktøy og ressurser for anvendt bevaring og håndhevelse (TRACE) er en ideell organisasjon dannet i 2006 for å fremme rettsmedisinsk bruk globalt for dyrelivsforbrytelser.

Identifikasjon av dyredeler

Wildlife crime spesialister kan bestemme om rester kommer fra et beskyttet dyr ved å undersøke bein, skaller, hår, fjær, klør, gevir, horn, skinn og tenner. Wildlife kjemi spesialister bruker spektrofotometre, kromatografer og elektronmikroskoper for å oppdage tilstedeværelse av ulovlige dyrekomponenter i ting som pulver, piller og lotioner.

Tradisjonell Forensics

Bevis som kuler, kulelager, dekkspor, fibre, fingeravtrykk, matchende sår og beinskader på sag og kniver som brukes av strygere alle brukes i dyreliv forensics. Spesialister utfører også dyrekvivalenten til en obduksjon for å fastslå dødsårsak og typer sår.