Hvordan organisere en Prom Dress Bytte

 

1.

Planlegg en dag og klokkeslett for byttet. Den ideelle tiden for en prom kjole bytte er rett etter prom eller rett før neste års prom. På denne måten er jentene glade for prom og er interessert i å bytte kjoler. Hvis du planlegger å selge kjoler billig, bør du vente til prom kommer opp.

2.

Annonser arrangementet. Du kan sette flyger opp på skolene, legge inn en liste på Craigslist eller ring dine venner som deltok i prom. , jo flere kjoler du kan velge mellom. Vær sikker på at du har en kontaktperson hvis informasjonen er gitt på annonser. Hvis du lurer på et dekselavgift, sett beløpet på annonsene.

3.

Sett opp regler. For å være rettferdig må folk som deltar på arrangementet ta med seg klær til å bytte eller planlegge å kjøpe en kjole til en billig pris. Noen foretrekker å sette kriterier som deltakerne må ha deltatt på på et bestemt skole for å delta i bytte. Hvis deltakerne ønsker å selge sine kjoler i stedet for bytte, kan du kombinere klesbyttet med en dres s salg.

4.

Lei et anlegg. Hvis du tilhører en kirke eller en sosial organisasjon, kan du spare penger ved å bruke anlegget. Du må sørge for at du har nok plass til den estimerte utvisningen. Tenk på om du vil ha en bane for å vise kjoler. Du må kanskje kreve opptak for å dekke utgiftene dine.

5.

Organiser området med bord og stativer. Heng kjole i samme størrelse sammen. Bruk tabeller for å sortere smykker, tilbehør og sko. Skoene skal også sorteres etter størrelse. Planlegg å ha full lengde speil og omkledningsrom tilgjengelig for jentene.

6.

Planlegg hendelser for å falle sammen med klesbyttet. Dette er en god mulighet til å dekke helse- og sikkerhetsspørsmål for prom. Jentene kan delta i en rullebane for å presentere sine kjoler. Lokale skjønnhetssalonger eller høgskoler kan frivillig gjøre hår og sminke for showet.

7.

Legg til aktiviteter. DJs kan spille bakgrunnsmusikk. Du kan raffle premier som hår og sminke økter eller endringer fra lokale selskaper. Forfriskninger er standard på noen klesbytter. Lokale endringsselskaper vil kanskje sette opp en messe for å annonsere sine tjenester.

Tips og advarsler

  • Selv om en dekningskostnad er nødvendig, får jentene fortsatt
  • Enhver formell kjole fungerer for bytte, ikke bare prom kjoler.
  • Sørg for at du har flere hjelpere for å holde arrangementet organisert.
  • Mange prom kjoler blir slitt en gang og deretter hengt i et skap eller videresolgt på eBay eller forsendelse. En prom kjole bytte lar jenter utveksle prom kjoler, smykker, sko og tilbehør med andre jenter. Hver jente får nytt promdragte for omtrent samme verdi uten å måtte bruke pengene til en annen butikk kjøpt kjole. Av og til kan du kjøpe billige prom kjoler på en bytte.