Slik bryter du ut av en kunstnerisk kreativ blokk

 

Slik bryter du ut av en kreativ blokk

1.

Visuell inspirasjon; Dette er det opplagte svaret. Visuell inspirasjon kan bli funnet ved å gjøre følgende: se en interessant kanal på TV (History Channel, Discovery Channel, National Geographic er flotte show for å se); se på en film som inspirerer deg eller en som du ikke har sett ennå, gå på internett og søk etter favorittartister og stilarter, velg sjekk ut artister på kollektive nettsteder, eller se gjennom dine egne personlige bilder og dine gamle skissebøker.

2.

Gå ut av studioet! Dette er en viktig for oss artister. Vi kan ha en tendens til å skyve oss i et mørkt hull og ikke komme ut! Her er noen ting å gå ut og gjør: Hvis du er på en stram tidsplan, gå en kort spasertur. Naturen og den fysiske aktiviteten alene vil få litt blod til din kreative hjerne! Gå til et galleri eller museum av noe slag. Gå til supermarkedet, hvor det er mange ting å se på. Gå til en bokhandel eller et avis / magasin stativ. Sjekk ut din lokale kunstforsyningsbutikk. Ta en tur til tegneserien. Gå se litt levende musikk! Gå ut og se på skyer.

3.

Fysiske og kunstneriske måter. Noen ganger har kunstnere en tendens til ikke å være så fysisk som de burde. Her er noen måter å gjøre det på: gå en tur eller en jogge, eller sykle i en halv time. Hvis du har et treningsmedlemskap, kan du gå ut i en time. Her er en som ikke krever mye muskel - ta en lur! Noen ganger trenger vi bare en 15-minutters kablage, mens andre ganger kan det hende vi må ha en 10-timers snooze. Du vil våkne opp med å føle deg mye tydeligere. Noen fysiske kunstneriske ting å gjøre, er å gå til en livstrekksklasse. DOODLE! Gjør det som heter 'Blue Sky.' Har mye papir for dette og velg et emne. Drep og trekk alt som kommer til hjernen. Fortsett å fortsette til du ikke kan tenke mer. Du vil bli overrasket over hvor mye hjernen din vil strekke seg.

Kommunikasjon med andre artister og kreative typer. Kunstnere har også en merkelig ensom tendens til tider. Vi er våre beste venner og også våre egne verste fiender. Snakk med noen kolleger eller ta kontakt med en beundret kunstner og finn ut hvordan de jobber og håndtere stress og kreative blokker. Spør også dem om råd til eget arbeid. Du vil bli overrasket over hvor åpne mange kan være, og hva en stor hjelp vil deres tilbakemelding også være.

5.

Spis og drikk. Noen ganger trenger du hjernemat. trenger koffein, og til og med andre ganger må du kanskje ha et glass vin. Husk å gjøre alt du legger inn i kroppstallet. De gode måltidene du kan spise mens du jobber, er matvarer med en god mengde Omega 3. Disse kan inkludere laks , et hardkokt egg, avokado eller guacamole og mandler. Grønn te er bra for koffein, og den har mindre krasj enn kaffe. Frukt med C-vitamin er også nyttig, som noen citrusfrukter eller jordbær. Husk å ta det bra multi-vitamin daglig og fiskeolje piller er også nyttig for hjernen.

Denne artikkelen er fylt med måter som den visuelle kunstneren kan spre en kreativ blokk. Kreative blokker er forårsaket av mange ting, og jobber fagpersoner, noen ganger får vi ikke god tid til å la dem kjøre deres kurs. Her er en måte å øke hastigheten på!