Bøker om malingsskilt

  Tegn maleri er en kunst som krever trening og praksis for å oppnå suksess. Historisk var håndverket av skiltmaleri lært gjennom lærlingskap - teknikken krever manipulering av en lettering børste som er oppnådd over mange års praksis. Referansebiblioteket til noen gode tegnmaler er fylt med en rekke bøker som vurderer maleri teknikker både tradisjonelle og moderne.

Guide til lastebilskriving

Tegnmaleri strekker seg til kjøretøybokstaver, og forfatteren Gary D. Steele fremhever dens mange aspekter i boken 'Den komplette veiledningen til lastebilskriving, pinstriping og grafikk'. Steele 's virksomhet startet i 1979, og hans erfaring med skiltmaleri lastebiler avslører en rekke teknikker for bruk av pensler og maling, inkludert bruk av riktige verktøy, pinstriping og gullbladsteknikker. Tegnmalerne som er interessert i å utvide børsteteknikken, vil få en verdifull skildrer maleriressurs med denne boken i deres personlige bibliotek. Trinnviste fotografier, 270 fargebilder i alt, skisserer prosessen med skiltmaleri som Steele bruker.

Tradisjonelle tegnmalingsteknikker

Gjennomført i historien og detaljer om signering, har britisk signaturmaker Wayne Tanswell gjort tegn siden 1980. Hans arbeid finner du over hele Storbritannia på hoteller, puber, ferieferier, butikker, biler og til og med i filmer. Hans bok 'Lær hvordan man maler skilter : Tradisjonell Signwriting Introduksjonsveiledning 'inneholder trinnvise instruksjoner om bruk av grunnleggende og kursiv penselstrøk, oppsettretningslinjer og forberedelse, ulike malingsteknikker og notater om nødvendig utstyr som trengs for å tegne p MALERI A V. Denne introduksjonsveiledningen tilbyr 64 fargefotografier av Wayne som viser sin handel.

Vintage tegn

'Vintage tegn: 8 vintage skilt og etiketter å male på tre og tinn' ble skrevet av New England kunstnere Jill DiMaria og Maria Grimanis og utgitt i 2006. Populære bidragsytere til bladet 'Paintworks' DiMaria og Grimanis er inspirert av bokstaver og design funnet på vintage skilt. Inkludert er teknikker utviklet ved å kopiere vintage grønnsaker og frukt kasse etiketter. Denne boken beskriver hvordan man kan tolke vintage tegnteknikker på tre- og tinnflater.